fbpx
Skip to main content
Sali

PLAŠIM SE, OČAJNA SAM: Objavila je fotku svog TRUDNIČKOG STOMAKA, a onda joj se desilo nešto STRAŠNO

Foto: Instagram printscreen
Influenserka na mukama.

Australijska Instagram zvezda Sali Mustang bila je šokirana i očajna kada joj je profil na popularnoj družtvenoj mreži izbrisan zbog fotografije na kojoj pozira gola u kadi, pokazujući svoj trudnički stomak.

Ovom objavnom ona je obavestila svoje pratioce da čeka prvo dete sa svojim suprugom, Mičom Gobelom, da bi potom usledilo neprijatno iznenađenje kada joj je profil uklonjen jer je fotka, navodno, bila isuviše "seksualna" za taj sajt.

U emotivnom videu koji je postovala na Instagram profil svog supruga, buduća mama rekla je da ju je ova situacija učinila "uplašenom" za budućnost.

- Srce mi je gorko i zaista sam uplašena. Pet meseci sam trudna, a moj izvor prihoda je nestao. To je moj kreativni odušak. To su moja sećanja. Moj glas, moje društvo, moja porodica, moj posao. Sve je to nestalo. I biti u petom mesecu trudnoće i privikavati se na tu veliku promenu, koja se odigrava, to nije fer. To je tako grubo. Samo želim da progovorim o tome!

Sali je pre ukidanja provila imala preko 300.000 pratilaca, koji su joj pružili podršku u teškim trenucima. 

Njeni obožavaoci su se udružili u apelima i Salina stranica ponovo je oživela. U znak zahvalnosti svima koji su joj pomogli, buduća mama objavila je poruku u kojoj je veličala svoje podržavaoce:

- Moć zajednice! Kakav trip! Sali je sada opet onlajn i VAMA možemo da zahvalimo za to! Iskreno, oduvala me je sama pomisao na to kako smo se povezali i uspeli da se izborimo za pravdu u ovoj situaciji. (...) Ovo mi je skrenulo pažnju na činjenicu da uprkos našem ličnom mišljenju o pravilima Instagram zajednice, moramo da cenimo Instagram kao mesto za izražavanje, povezivanje i izvor naših sredstava za život - napisala je Sali između ostalog i dodala:

- Hvala vam svima za podršku i zato što ste digli glas za ono u šta verujete. Nadahnuti smo da nastavimo da delimo svoja životna iskustva.

 

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
2 Beograd