fbpx
Skip to main content
Nikola Tesla

ZABRANJENO TESLINO OTKRIĆE: Srpski genije je hteo da promeni svet, a ONI su zbog toga UBIJENI

Foto: Profimedia
"Novine pišu o nekom Tesli, koji želi da prodaje praktično besplatno energiju. Ako se stvari tako budu odvijale mi ćemo izgubiti monopol."

Početak ere energetike bez goriva vezuje se za 1903. godinu, kada je Nikola Tesla pronašao rezonantni transformator i dobio na izlazu energiju koja je bila mnogo puta veća od ulazne. Pomoću samo jedne turbine, nijagarske elektrane i sistema za prenos energije bez provodnika, Tesla je snabdeo električnom energijom celu državu.

Novinar je pitao Teslu: " Odakle se uzima energija?"

Tesla je jednostavno odgovorio: "Energija se uzima iz ETRA, ja hladim etar i pretvaram ga u električnu energiju."

Nakon što su novinari proširili vest o tome da se iz nebeskog prostranstva može uzeti bilo koja količina energije i da se može prenositi bez provodnika na bilo kom rastojanju, a pri tome se ne koristi ni ugalj, ni nafta, ni gas - održano je hitno zasedanje vlade SAD-a.

NAPRAVIO JE TESLIN DUHOVNI RADIO: Čuli su se nerazumljivi LJUDSKI glasovi - POSLUŠAJTE! (VIDEO)

Bela kuća
Foto: Profimedia

Zasedanje vlade SAD bilo je zajedno sa bankarima. Razgovor koji je tamo bio, zabeležen je u knjigama. Tamo se navodi da je mladi bankar Bernard Baruh obraćajući se DŽ. P. Morganu rekao sledeće: "Novine pišu o nekom Tesli, koji želi da prodaje praktično besplatno energiju. Ako se stvari tako budu odvijale mi ćemo izgubiti monopol."

Posle toga je doneta odluka o zabrani Tesline tehnologije. Teslini patenti počeli su da se povlače iz biblioteka, a njegovo ime je iščezlo iz štampe. Bankari su takođe bez odlaganja naredili: Ne prihvatati ni razmatrati nikakave pronalaske Perpetuum mobila (mašine koja proizvodi beskonačnu energiju).

Novcem Rotšilda i Rokfelera pri akademijama nauka raznih država bile su stvorene komisije za "borbu sa pseudo naukom" koje još uvek ometaju razvoj i uvođenje tehnologije bez goriva. Pokušaji naučnika da produže rad u tom pravcu, prekidali su se brzo i žestoko.

Šta je vredno stotina čudnih smrti poznatih fizičara među kojima je i sam Anri Poinkare? Ubijeni su i talentovani ruski istraživači Filipov i Pilčikov.

Na kraju je donesen plan za uklanjanje iz fizike samog pojma "etar".

NEMAJU SVOJE, PA UZIMAJU NAŠE: Hrvati opet prisvajaju Nikolu Teslu!

Kosmos
Foto: Profimedia

Za ovo je stvoren projekat pod nazivom: "specijalna teorija relativnosti". Odlučeno je da se povuče iz fizike sam pojam "etar". Oni su počeli da traže fizičara koji bi pristao da odradi taj posao. Našli su ga preko svog rođaka, bankara Roberta Openhajmera. Majka Alberta Ajnštajna u to vreme je radila kao vaspitačica u porodici bankara Openhajmera. On je odlično znao da se njen sin bavi fizikom.

U knjigama o Ajnštajnovoj majci je rečeno mnogo. Ona se brinula o naučnoj karijeri svog sina i pokušavala je da ga usmeri, da mu nađe posao. I našla mu je takav posao koji je on uspešno odradio. Specijalna operacija za uvođenje u nauku Ajnštajnove teorije relativnosti uspešno je realizovana.

Pomešani su nespojivi pojmovi, kao prostor i vreme, što je u startu najgrublja greška. Opus primene Teorije relativnosti je jedna tačka kada nema brzine, tada ona stvarno radi, pošto je to teorija za jednu tačku, kada je brzina jednaka nuli. Pri tome su je uopštili za bilo koju brzinu, tj. opet je napravljena greška.

Ovo je bio najčudniji izum najvećeg srpskog genija, velikog Nikole Tesle (FOTO+VIDEO)

Matematički problem
Foto: Profimedia

Već postoje dokazi da brzina svetlosti nije najveća, postoje čestice koje se kreću brže od brzine svetlosti, to su već naučnici dokazali. To slama teoriju relativnosti u korenu. I u izvesnoj meri potvrđuje verziju o tome da je teorija relativnosti bila svesno uvedena i promovisana, da se fizika usmeri na pogrešan put.

Teorija relativnosti je naručena teorija i glavni cilj te teorije nije istina, već pokušaj da se u fizici zabrani pojam etra, da se ne bi dala mogućnost da se razvija tehnologija koja bi koristila Tesline pronalaske. Bilo koja zemlja koja ima dovoljno besplatne energije će biti istinski nezavisna, i grupa bankara koji streme "Novom svetskom poretku" će izgubiti vlast. Zajedno sa vlasti oni bi izgubili deo svoje moći, jer su nafta i gas pre svega moć. Novac za njih ima sekundarni značaj jer oni vladaju Federalnim rezervama i mogu da štampaju novca koliko žele.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd