fbpx
Skip to main content
žena u bolnici

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) LICE PREKRIVA KOSOM: Mislila je da je bubuljica, ali bilo je nešto MNOGO GORE

Foto: Youtube Printscreen/ENT Specialist
Dok se češljala jedno jutro, slučajno je spazila ovo na vratu.

Mlada mama sedmoro dece, Endži Tvigs iz SAD, jednog jutra je na svom vratu, iza desnog uva, primetila otok veličine badema i mislila da je reč o bubuljici ili tako nešto bezazleno, što će proći. 

Međutim, čvor je nastavio da raste i počeo je da utiče na njen svakodnevni život. Bilo ju je stid da izađe napolje i stalno je skrivala svoje lice dugom kosom. Lekari su rekli da je reč o dobroćudnom tumoru i da je potrebno vreme da se povuče.

DA SMO OVO ZNALI, NE BISMO BRZO UMIRALI: Dobijamo rak jer svi STALNO jedemo OVE 2 NAMIRNICE (VIDEO)

žena sa tumorom na vratu
Foto: Youtube Printscreen/ENT Specialist

Ali njen tumor je narastao u obliku pomorandže. Nijedan doktor nije hteo da ukloni tumor jer je bilopreopasno. Prilikom operacije bi moglo da dođe do oštećenja živaca zbog čega bi njeno lice ostalo paralizovano. Endži je pala u depresiju i njena patnja je postala nepodnošljiva.

OŽIVELA PREKO 20.000 LJUDI: Ova žena je otkrila sve UZROKE bolesti - VRLO JE JEDNOSTAVNO (VIDEO)

A onda je odlučila da kontaktira emisiju "The Doctors", koja pomaže ljudima sa raznim bolestima da plate skupe operacije. Voditelji su se pobrinuli da neprofitna organizacija pokrije nastale troškove i dobili su pomoć od specijalista doktora Rajana Ozborna i doktora Džejsona Hamiltona.

Oni su se usudili da izvedu komplikovanu operaciju i uspeli su da otklone tumor sa njenog lica. Uprkos velikom riziku, Endži se odlučila za operaciju. U šestosatnoj operaciji doktori su odsekli deformisano tkivo i vratili su njeno lice u prvobitan oblik.

RAK SE MOŽE IZLEČITI ZA 3 MINUTA! Kada poslušate snimak, videćete da je OVA METODA moguća (VIDEO)

Endži se sada ponovo smeši i prebrodila je svoju depresiju. Konačno može da izađe napolje, bez straha da je drugi ljudi čudno gledaju i ismevaju.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Mist
6 Beograd