Skip to main content
Svadba

Ako u vaš život UŠETA blizanačka duša, dobro se DRŽITE biće žestoka vožnja, a EVO kako ćete je PREPOZNATI!

Foto: Profimedia/ilustracija
Potpuni životni preokret!

Ukoliko je u vaš život ušla blizanačka duša, to znači da ste sreli svoju pravu drugu polovinu. Mi u životu srećemo mnoge ljude za koje mislimo da su naša druga polovina, ali kada se to i zaista desi prepoznaćete je po sledećim promenama u vašem životu. 

MAFIJANJE I NOŽ U LEĐA: Sa ovim znacima nema DOGOVORA, oni su rupa u ZAKONU!

Čovek i žena gledaju telefon
Foto: Profimedia

Ubrzan lični razvoj

Obično kada se bliznačke duše konačno susretnu, nakon intezivne i instant hemije počinje period ubrzanja ličnog razvoja i evolucije za obe ove duše i za svaku od njih pojedinačno. Obe osobe prilikom poznanstva reflektuju duboke delove sebe, a ta novonastala energija će ih podstaći da otkriju u sebi sve darove koje su od Boga dobili. Obe bliznačake duše shvatiće da njihovi životi imaju svrhu, i otkloniće im se zastareli sistemi verovanja i stereotipi.

ĆUTLJIVI, MEKANI SLABIĆI: Imali ste pogrešnu PREDSTAVU o ovim ZNACIMA, oni su mentalno NAJJAČI!

Osećaj kao da se oduvek poznajete

Kada upoznate svoju bliznačaku srodnu dušu, to će biti osećaj potpuno drugačiji od bilo koje konekcije koju ste imali u životu, ali će vas istovremeno podsetiti na nešto neopisivo lepo i poznato u srcu. Osetićete i znati da ste sa voom dušom večno povezani. Vi se prirodno osećate kao jedno sa tom osobom, a vaša ljubav je snažna i ogromna.

DOVEŠĆE VAS DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Ova 3 horoskopska znaka su najveće SPONZORUŠE!

ljubav
Foto: Profimedia

Ili mir ili haos

Susret blizanačkih duša nije za one sa slabim srcem, zbog čega mnoge duše neće izabrati to iskustvo u ovoj inkarnaciji. Plamen bliznačkog odnosa može da se razbukta u ekspanziju ljubavi i prihavtanja, ali može i da se naglo i burno sruši i odvede vas u vrtlog haosa i bola. Drugi scenario se uglavnom dešava kada druga bliznačka duša nije spremna da se oslobodi starih navika, verovanja i obrazaca ponašanja koja sprečavaju iskustvo ljubavi bez vezanosti i očekivanja. Ovaj odnos je uvek izazov za oba partnera.

KAKAV VAM BUDE OVAJ DAN, TAKVA ĆE BITI CELA GODINA: Evo šta vas čeka u velikom BOŽIĆNOM HOROSKOPU

Seks je drugačijeg “kalibra” u odnosu na sva prethodna iskustva

Veliki broj blizanačkih duša će se ujediniti u seksualnom odnosu koji će biti poptuno drugačiji u odnosu na bilo koji drugi iz prošlosti. Blizanačke duše mogu da vode ljubav i bez pravog tog čina – one razmenjuju fizički kontakt na astralnom nivou. To zapravo predstavlja osećanje da je nečiji duh potpuno spojen sa vašim, čak i bez seksa. Seks u svakom odnosu predstavlja sjedinjenje, ali među bliznačakim dušama on predstavlja put u drugi svet – u mesta gde se stapaju vaši prošli i budući životi zajedno sa sadašnjim.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd