fbpx
Skip to main content
Astro

Ova nedelja rezervisana je za NOVE MOGUĆNOSTI, velike PROMENE i USPEH za ONE koji budu ISPOŠTOVALI ova pravila!

Foto: Profimedia
Ogroman pomak iz tmurne svakodnevice!

Astrolog i tarot tumač Džozi Grosi, veruje u anđeosku energiju, kao i u to da svaki čovek na ovom svetu ima svog anđela čuvara, koji je uvek tu za njega, da ga uteši, zaštiti i uputi.

Džosi izvlači anđeoske karte za svaki dan u nedelji, a evo šta možemo da očekujemo ove nedelje prema ovom tumačenju. 

"BIĆE TEŠKO, ALI SAMO ZA OVE LJUDE!" Evo šta nas čeka u novoj 2021. godini i KADA SE ZAVRŠAVA ovaj ciklus!

"BIĆE TEŠKO, ALI SAMO ZA OVE LJUDE!" Evo šta nas čeka u novoj 2021. godini i KADA SE ZAVRŠAVA ovaj ciklus!

Predvidela KORONAVIRUS, koristi NOSTRADAMUSOV METOD, a EVO KADA se po njoj ZAVRŠAVA pandemija!

Predvidela KORONAVIRUS, koristi NOSTRADAMUSOV METOD, a EVO KADA se po njoj ZAVRŠAVA pandemija!

Ponedeljak, utorak i sreda su rezervisani za "Bezuslovnu ljubav". Ovo se odnosi na bezuslovnoj ljubavi prema sebi. Kada volite sebe u potpunosti i bez zadrške, kada imate svest o sebi i gde idete u kom pravcu u životu, ali u isto vreme i sa ljubavlju prema životu, uspeh vam je zagarantovan. Takođe morate da shvatite da je bezuslovana ljubav kada volite nekoga, ali od njega ne očekujete ništa već ga puštate da u svom životu samostalno doživi pun potencijal, a isto to morate dozvoliti i sebi. 

Dakle ova tri dana iskoristite da preispitate koliko ste uspešni u ovome jer od toga zavisi vaše kretanje napred. 

Poruke za četvrtak i petak, odnose se na "Poverenje prema anđeoskoj energiji". Svako od nas ima svog anđela čuvara i veoma je bitno da se sa njim povežete. Otvorite se ovim divnim stvorenjima. Sedite negde sami, saberite utiske i obratite se svojim čuvarima, koji to i čekaju. Čekaju vaš znak kako bi mogli da vam pomognu. Ukloliko se otvorite ka anđeoskoj energiji možete da očekujete da ćete u potpunosti prihvatiti život, sve što nosi i lepo i ružno i shvatiti da je to deo vašeg puta i da nije prirodno da svakoga dana očekujete samo lepe stvari da se događaju. Prijatni događaji su tu kao nagrada, a oni lošiji su zapravo lekcije. 

Ono što je isto jako bitno je da svoje problema ne gledate kao najteže na svetu i nerešive. U momentima kada vam je teško bitno je da se izdignete iznad čitave situacije i da ste deo jednog ogromnog univerzuma koji je zapravo jedinstven, a sa te tačke na probleme ćete gledati totalno drugačije, bićete svesni svoje snage i za vas će problemi postati izazovi. 

Poruka za subotu i nedelju je "Nove mogućnosti". Kada ste otvoreni za anđeosku energiju, odmah stižu i nove mogućnosti, kroz ideje, susret sa zanimljivim i inspirativnim ljudima. Dakle, da bi se stvari na promenile i išle u nekom za vas boljem smeru, morate biti spremni da se prepustite i da verujete u bolje dane, a ako budete vođeni strahom, vaš život će biti zarobljen 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd