fbpx
Skip to main content
horoskop

ASTRO FENOMEN: Planete su poslednji put pre 200 GODINA bile ovako postavljene - OVOM znaku sledi HAOS!

Foto: Profimedia
Pre 200 godina su planete poslednji put bile na ovim pozicijama.

Gostujući na Tv Prva, pozati astrolog Dušan Veličković otkrio je kako su nam zvezde naklonjene u narednom periodu. On je rekao da su planete bile ovako raspoređene poslednji put pre 200 godina i dodao da nas do kraja aprila čekaju problemi gotovo na svim poljima, a naročito u saobraćaju. Svi ćemo osetiti tenziju i nerzovu, a jedan znak naročito.

NAJVEĆE MANE svakog horoskopskog znaka: Lav ima prevelika OČEKIVANJA, a oni su SAMOŽIVI i ZLI

NAJVEĆE MANE svakog horoskopskog znaka: Lav ima prevelika OČEKIVANJA, a oni su SAMOŽIVI i ZLI

ROĐENI PREVARANTI! Ovi horoskopski ZNACI vole LAKO zarađen NOVAC i ne ustručavaju se da ga ovako UZMU!

ROĐENI PREVARANTI! Ovi horoskopski ZNACI vole LAKO zarađen NOVAC i ne ustručavaju se da ga ovako UZMU!

PORUKA NUMEROLOGA: "Danas MORAŠ sebi postaviti OVO PITANJE, neka te VODE EMOCIJE"

PORUKA NUMEROLOGA: "Danas MORAŠ sebi postaviti OVO PITANJE, neka te VODE EMOCIJE"

Sunce ulazi u znak Bika, a nakon toga nas očekuje uticaj Merkura. Evo kakve promene možemo da očekujemo: 

- Rekao sam da će ova godina biti bolja nego 2020, ali će tek iduća biti najlepša. Počelo je proleće i za neki dan će Sunce ući u Bika. Za razliku od impulsivnog, srčanog Ovna, vidimo tu razne afere, svi su mnogo bitni i na rubu pucanja. Svako hoće da bude neka žrtva, neko svoje parče pažnje. Posle Sunca stiže Merkur, imaćemo jednu realniju i prizemniju priču. Ovan je napet, a Bik je prizemniji, mirniji. To će se odnositi na sve nas - rekao je on.

- Mars je planeta problema, inicijalna kapisla koja pali sve druge, pa i Saturna, to su dva ortaka koji nam komplikuju život! Venera nas zbog ljubavi odvodi u haos. Mars će napraviti haos sada desetak dana, do kraja aprila, vozačima! Kada je u Blizancima, on je poguban za nezgode. Onda ulazi u Raka i pravi problem u porodičnim relacijama. Rak je znak porodičnog nasleđa, biće dinamike oko podele imovine… Ako krenemo za njim, krećemo u rat, možemo i da ga izgubimo. Velike svetske sile su gubile ratove, pa možemo i mi. S partnerom, kolegama ili porodicom. Trebalo bi da pobedimo te impulse koje nas vode u problem, saniranje će biti komplikovanije, tu je kajanje, bolje je ne doći u situaciju da napravimo skandal - rekao je on.

- Saturn u Vodoliji daje osećaj nevoljenosti, uskraćuje nam ljubav, to nema veze s tim koliko nas neko voli nego kako mi osećamo! Moramo da promenimo tu filozofiju i da verujemo da smo voljeni. Polovinom maja, može da dođe u maju kada Mars uđe u Raka, biće malo više porodičnih problema jer ova nervoza mora da eskalira - rekao je on.

Rakovi će najviše osetiti uticaj ovog astro fenomena

- Praviće Rakovima problem, oni su najporodičniji znak, oni se najlepše osećaju u kući. Mars će uneti dinamiku ali svi imamo kuću i porodicu i Raka u sebi. Biće tenzije i dinamike, mi moramo da ga pobedimo, nemamo pravo da idemo za Marsom, on nas vodi u nevolje i to neviđene.

Ovo je već bolja godina, mi izlazimo iz krize, polako ali sigurno isplivavamo. Ovim krizama vladaju planete koje su poslednji put pre 200 godina bile na tim pozicijama! Pluton do 1930. nije bio otkriven! Samo je prešao jednu trećinu neba otada, ne znamo kako je bilo hiljadu sedamsto i neke godine, nama laicima to ništa ne znači, nemamo iskustvo da bismo znali šta da očekujemo”, rekao je Veličković.

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd