fbpx
Skip to main content
horoskop

NAPETA SUBOTA: Danas NEMA ODMORA bez obzira što je vikend, PRIPREMITE SE za NE tako PRIJATNE situacije

Foto: Profimedia
Budite spremni, a u tome vam može pomoći dnevni horoskop!

Subota je i prvi dan vikenda. Iskoristite ga da odmorite, saberete utiske i budete sa onima koje volite. Takođe provedite neko vreme i u samoći, par minuta je dovoljno, da napravite plan, a u tome vam može pomoći i dnevni horoskop.

OVAN

Dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gde ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom!

BIK

Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobegnete van grada makar na jedan dan. I to po mogućstvu, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Videćete i sami koliko ćete se opustiti.

STOMAK SE UVUKAO, RUKE ISUVIŠE KOŠČATE: Dnevno je trošila na hiljade evra, onda je RASPRODALA ČAK I POSUĐE, danas šokira fotografijom u kupaćem!

STOMAK SE UVUKAO, RUKE ISUVIŠE KOŠČATE: Dnevno je trošila na hiljade evra, onda je RASPRODALA ČAK I POSUĐE, danas šokira fotografijom u kupaćem!

Zovu ga "JESENJA INFUZIJA": Čaj od ove biljke UKLANJA UMOR, odličan je kod pospanosti i NEDOSTATKA ENERGIJE

Zovu ga "JESENJA INFUZIJA": Čaj od ove biljke UKLANJA UMOR, odličan je kod pospanosti i NEDOSTATKA ENERGIJE

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Menjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno.

RAK

Danas ćete verovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, pa vodite računa da se ne povredite. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne nedelje.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

LAV

Ja ne znam ko je izmislio radnu subotu, ali je zapala baš vama. Čak i kada završite sa poslom, čekaju vas obaveze kod kuće. Danas se nećete izvući od prekornog pogleda bračnog partnera koji je celu nedelju strpljivo čekao da obavite ono što ste obećali.

DEVICA

Ima li šta lepše od toga da sa svojim prijateljima organizujete okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo emotivnog stimulansa.

VAGA

Ako ste dan rešili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste napeti oboje, pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u raspravu. Veče je stvoreno za strast.

ŠKORPIJA

Ja ne znam ko subotom pravi poslovne dogovore, ali vi ste se izgleda bacili baš na to. Imaćete vi komunikaciju i sa partnerom, čak ćete uspeti da obavite i par razgovora sa prijateljima, ali vas najviše interesuje posao.

STRELAC

Dan ste odvojili da rešite lične prioritete koje ste odlagali. Bavićete se sobom, više se odmoriti, biti sa osobama koje volite i verovatno ostatak dana iskoristiti za par susreta sa prijateljima. Možda i emotivni partner nađe svoje mesto.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

JARAC

Obavite ono što imate u toku prepodneva i ostatak dana provedite sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo, pa nemojte dozvoliti da ovo vreme provedete bez voljene osobe. Uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA

Danas ćete izbegavati situacije koje su vam na bilo koji način neprijatne i truditi se da pronađete unutrašnji mir. Najbolje bi bilo da se malo distancirate od svih. Intuicija je jako naglašena pa osećate raspoloženje ljudi oko vas.

RIBE

Jedno vreme ćete provesti u odmoru, deo dana prepustiti porodici, čak ćete uspeti i da se na kratko vidite sa nekim prijateljima. Veče je rezervisano za susret sa osobom za kojom čeznete i koja vam je u mislima. Ispunjen dan.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd