fbpx
Skip to main content
Zaljubljeni par

DOLAZI VREME VODOLIJA: Ova 3 znaka zbog toga čeka TEŠKO RAZDOBLJE i emocionalna rastrzanost!

Foto: Profimedia
Budite spremni...

Od 20. januara počinje vladavina Vodolije. Predstavljajući unutrašnjeg pobunjenika koji se želi izraziti, ova sezona donosi mnogo naglih promena u našim životima.

Tokom ove sezone, sunce se odmiče od Jarca i polako se vraća u ekscentričnu Vodoliju.

Pomiče se s jednog kraja spektra na drugi i stoga će doneti mnogo značajnih promena koje će vas uhvatiti nespremne. Ali, većina znakova zodijaka i dalje će se moći prilagoditi, osim 3 od njih.

SA OVIM VAS IZLUĐUJU: Najveće mane svakog horoskopskog znaka!

Iznenadna promena

Za tri znaka zodijaka, te promene će biti jako teške. Pobunjeni iznutra, hteli bi odbaciti našu rutinu i tradiciju, ali uvek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promena je značajna i ti znakovi zodijaka nisu je voljni prihvatiti. Međutim, to nije mudra odluka. Uvek je bolje ne odupirati se promeni. Ipak je neizbežna.

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodolija pogoditi ova tri znaka zodijaka:

KAO ZMIJA NOGE: Ova tri HOROSKOPSKA znaka najbolje kriju OSEĆANJA, a evo i kako!

Vodolija
Foto: Profimedia

Rak

Kako se sunce odmiče od Jarca i približava buntovnoj Vodoliji, uzburkavaju se vaše emocije, piše "Soul travel rules". Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promene osećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kad sva ta komplikovana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite se kretati prema njemu.U početku će se to činiti vrlo teško, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vere u sebe.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI PRŠTE: Šest najboljih ljubavnih parova!

Škorpija

Vas već optužuju da ste pomalo tajanstveni. Sezona Vodolija dovodi ovu tajnovitost na nov nivo. Postaćete hladniji i članovi vaše porodice će to uočiti i biće zabrinuti udaljavate li se od njih ili ste možda depresivni.

Nijedno od toga nije istina – samo trebate malo vremena za sebe. Morate proći kroz fazu samorefleksije. Usredsredite se na svoje slabosti i pokušajte raditi na njima. Ljudi koji se dovoljno brinu razumeće zašto treba da prekinete sve kontakte s spoljašnjim svetom na neko vreme. Oni će vas podržati u ovoj odluci.

Oni će se držati podalje dok ne budete uravnoteženiji sa svojim unutrašnjim ja. Kada se budete osećali ugodno, možete se vratiti i nositi se sa životom i ljudima na normalan način.

Škorpija
Foto: Profimedia

Ribe

Dok drugi imaju neke prepoznatljive naznake da će imati problema u ovom razdoblju, za vas stvari stoje malo drugačije. Bićete duhovno, fizički i mentalno iscrpljeni.

Ne možete stvarno reći zašto se tako osećate, ali ova iscrpljenost će vas učiniti razdražljivim i uznemirenim. Odmaknite se od spoljašnjeg sveta i pokušajte pogledati unutra. Usredsredite se na sopstvenu dobrobit.

Ako možete prepoznati šta nije u redu s vama onda možete raditi na tome. Ako ne, onda se umirite. Ako je potrebno, idite u šetnju ili pružite sebi toplu kupku. Prvo se pobrinite za sebe.

Sezona Vodolija će biti prilično teška ovim znakovima zodijaka, jer donosi mnogo emocionalnih nemira. Ali ne treba previše brinuti. Dajte sebi vremena i pobrinite se za sebe i proći ćete kroz to razdoblje bez problema.

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd