Skip to main content
horoskop

Horoskop za PETAK 13. MAJ: Rak zaglavljen u MUČNOM odnosu, Ovan ima OZBILJNE zdravstvene PROBLEME

Foto: Profimedia
Evo šta mogu da očekuju ostali prema dnevnoj prognozi...

Petak je pred nama, uskoro će i vikend. Polako se pripremajte za predah i uživanje u divnom vremenu koje smo dugo čekali. Evo kakvi su vam izgledi prema astrološkoj prognozi. 

Ovan

Posao: Početak maja obeležavaju nepovoljni aspekti, a to vam donosi promene u tempu poslovanja. Vaše radne aktivnosti nailaze na prepreke u vidu nesporazuma s kolegama i poslovnim partnerima. Retrogradni Merkur može da uzrokuje kašnjenje uplata novca.

Ljubav: Nepovoljni aspekti utiču na to da neki stari problem između vas i partnera oživi. Ovog puta je neophodno da odmah krenete u pravcu njegovog rešenja. U suprotnom može doći do sve većeg otuđenja.

Zdravlje: Variranje pritiska. Odlazak kod kardiologa je neophodan, uz odgovarajuću terapiju.

ZNAK JE OPASNOG OBLIKA RAKA - Ukoliko primetite ovakve PROMENE na NOKTIMA odmah reagujte, upozorava doktor

ZNAK JE OPASNOG OBLIKA RAKA - Ukoliko primetite ovakve PROMENE na NOKTIMA odmah reagujte, upozorava doktor

NIŠTA NIJE ISTO: Konstraktin koncept nastupa PROMENJEN, a POGLEDAJTE ŠTA je OBUKLA, detalji koji su drugačiji (VIDEO)

NIŠTA NIJE ISTO: Konstraktin koncept nastupa PROMENJEN, a POGLEDAJTE ŠTA je OBUKLA, detalji koji su drugačiji (VIDEO)

Bik

Posao: Ovaj period pred vas postavlja poseban izazov u vidu prevazilaženja problema u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Poseban problem mogu imati Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Mogući su neočekivani izdaci.

Ljubav: Negativni aspekt tokom ovog perioda može da uzrokuje dosta problema između vas i partnera, a to se može manifestovati u vidu krize poverenja i nesuglasica oko zajedničkog ulaganja. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Varenje je loše, pa možete imati problema sa peristaltikom creva. Posavetujte se sa nutricionistom.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Blizanci

Posao: Retrogradni Merkur se vraća u polje vašeg poslovanja, a to ukazuje na potrebu da završite rad na poslovima koje ste ranije započeli. Nije preporučljivo da za vreme ovakvih aspekata započinjete rad na novom projektu, već je akcenat na završetku već započetih poslova. Finansijske poteškoće.

Ljubav: Veliki broj planeta u vašem polju ljubavnih odnosa ukazuje na bitna dešavanja na tom planu.  U najavi je veći broj prilika da sretnete onu pravu osobu za vas. Blizanci koji su u vezi mogu se odlučiti na formalizaciju odnosa.

Zdravlje: Nervozni ste i napeti.

Rak

Posao: Veliki preokret i reorganizacija na poslovnom planu glavne su teme ovog perioda. Najveće promene će pretrpeti tim vaših saradnika, a moguć je i prekid jedne saradnje. Do vas mogu dopreti vesti o nekim manipulacijama i spletkama, ali ćete to rešiti po kratkom postupku.

Ljubav: Problem u vezi s partnerom najviše mogu da osete Rakovi prve dekade. Ukoliko u vama već dugo postoji neko nezadovoljstvo i prećutkujete neku nepravdu, u ovom periodu to može kulminirati i uzrokovati raskid. Možete poželeti da se oslobodite mučnog odnosa. 

Zdravlje: Stomačni problemi.

Lav

Posao: Nepovoljni aspekti mogu da uzrokuju konfuznu situaciju na poslu. Atmosfera neizvesnosti i velika verovatnoća nesporazuma mogu da dovedu do odlaganja važnog projekta. Pripremite rezervni plan, koji mora ubudeće uvek biti spreman.

Ljubav: Neki stari problem u okviru vaše porodice može da vam zada glavobolju u ovom period. Međutim, problem je u nesuglasicama između vas i vaših ukućana kako da se to reši. Situacija će zajtevati dosta prilagođavanja, ali će taj problem u porodici morati da se reši.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala.

horoskop
Foto: Profimedia

Devica

Posao: Retrogradni Merkur može da vam oteža poslovne pregovore i uspori tempo vašeg poslovanja, pre svega zbog zastoja u platnom prometu. S druge strane, vaše polje komunikacija ukazuje na konfuzne situacije, što  doprinesi tome da budete pogrešno shvaćeni. Moguća su odlaganja, zato spremite rezervni plan.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom kreće u stabilnije vode. Uspešno ćete rešiti neki stari problem i između vas od tog trenutka sve kreće nabolje. Slobodne Device mogu da sretnu zanimljivu osobu preko posla, a s tom osobom je moguća ozbiljna veza.

Zdravlje: Stomačni problem.

Vaga

Posao: Nepovoljni aspekti mogu da stvore nesporazume s poslovnim saradnicima i s nadređenima. Ukoliko želite da zadržite radno mesto, potrudite se da zadržite diplomatski stav. Sada nije priliaka da iznosite svoje mišljenje. Ukoliko po svaku cenu želite da sprovedete pravdu, potražite bolje radno mesto.

Ljubav: Vaš ljubavni život prolazi kroz fazu vašeg nezadovoljstva postojećim okonostima. Ukoliko ste već dugo nezadovoljni partnerom, a to sve vreme, potiskujete, sada može sve da kulminira. Mogući su konflikti i ljubomorne scene.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Posao: Budite oprezni u odnosu sa saradnicima i kolegama na poslu, jer su moguće neke spletke i manipulacije tako da i vi u sve budete uvučeni. Različiti stavovi između vas i nadređenih mogu doprineti tome da dođe do pogoršanja vaših odnosa, a u ekstremnoj situaciji ćete možda čak imati na umu opciju da pronađete novi posao.

Ljubav: Škorpije koje se nalaze u tajnoj vezi moraju biti posebno oprezne u prvoj polovini maja. Sve vreme postoji mogućnost da budu otkrivene, pa je moguć čak i skandal. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom i moguća je ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Alergija.

Strelac

Posao: Veliki broj planeta u vašem znaku u ovom period čini vas glavnim akterom na astrološkoj pozornici. Retrogradni Merkur može usporiti tempo vašeg poslovanja i stvoriti prepreke. Poteškoće možete imati sa nepredviđenim izdacima.

Ljubav: Važno je da u ovom period igrate sa otvorenim kartama. Ukoliko nešto tajite od partnera, tokom ovog perioda to može biti otkriveno. Na taj način možete izgubiti poverenje partnera koje ćete posle teško povratiti. Izazov za vas je da li ćete odoleti osobi koja nije slobodna ili ćete ući u tajnu vezu.

Zdravlje: Reumatski bolovi.

Jarac

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju tajni aktivira energiju tajnih neprijatelja i zakulisnih radnji. Sada možete otkriti neke manipulacije ili sami biti žrtva manipulativnih ljudi. Naravno, samo ukoliko ne budete oprezni! Međutim, upozorenje za vas zato sada i jeste da ne načinite nijedan rizični poslovni potez, jer su mogući veliki gubici.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi u vaš život može obeležiti ovaj period. Moguća je dilema s tim u vezi, jer vas je ta osoba verovatno jednom u prošlosti povredila. Ukoliko se dvoumite, sačekajte malo da vam vreme da odgovore. Slobodne Jarčeve očekuje romansa sa osobom u znaku Raka ili Škorpije.

Zdravlje: Upala mišića.

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovnih saradnika, koje su, međutim, u nepovoljnim aspektima, deluju upozoravajuće za vaš poslovni plan. To se, pre svega, tiče vaše komunikacije sa saradnicima i posebno sa vašim nadređenima. Na tom nicvou su moguće nesuglasice, pa će biti neophodno kompromisno rešenje.

Ljubav: Ovaj dan najavlje vam puno uspona i padova u odnosu s partnerom, neophodno je da otvoreno porazgovarate o problemu koji već dugo oboje prećutkujete. Ukoliko smatrate da je situacija nerešiva, postoji velika mogućnost da donesete radikalnu odluku o raskidu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Ribe

Posao: Problemi ovog perioda tiču se nedovoljnih finansijskih sredstava za razvoj daljeg poslovanja. Mogući su nesporazumi sa poslovnim partnerima, pa vas očekuju prepreke i zastoj u obavljanju važnog posla. Retrogradni Merkur može da stvori probleme u okviru platnog prometa.

Ljubav: Prolazite kroz period krize poverenja u odnosu s partnerom. Za to je kriv splet okolnosti i vaša prezauzetost obavezama. Partner je to shvatio kao poruku da su vaša osećanja prema njemu zahladnela. Ukoliko vam je stalo do partnera, promenite se i posvetite mu više vremena.

Zdravlje: Problemi s kolenima.

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd