fbpx
Skip to main content
kosa

Vage PREOSETLJIVE, Strelac UPADLJIV: Ovo su ODLIKE horoskopskih znakova koje ODMAH dolaze do IZRAŽAJA

Foto: Profimedia
Ovo ne može da se sakrije!

Lepota je potencijal osobe, koji nadilazi fizički izgled. Lepota je ono što osoba vidi u svom bračnom drugu nakon što istekne prvobitni sjaj njegovog fizičkog izgleda.

Ipak, fizička lepota je prepoznatljiva i za njom se žudi. Najlepše horoskopske znakove možemo pronaći u njihovim različitim karakteristikama. Lepota je vrlo subjektivna i dolazi sa predrasudama i očekivanjima. Ne mislimo svi da su iste stvari lepe, niti nalazimo lepotu u bilo kom standardu crte lica ili tela. Svi ljudi imaju nešto lepo u sebi, ali prema horoskopu postoje određeni fizički aspekti svakog znaka.

  Predstavljamo vam po hijerarhiji koji su horoskopski znaci najlepši i koje su njihove najbolje karakteristike:

  horoskop
  horoskop
  Foto: Profimedia

  Ribe: lepota kreativnosti

  Znak Riba je najlepši zbog svoje kreativnosti i saosećanja prema drugima. Imaju lepa stopala i prste. Takođe imaju predivne oči!

  Devica: najšarmantniji horoskopski znak

  Devica je dobra sa rečima, koje ih čine najšarmantnijim za one oko njih, čineći ih prirodno privlačnim. Ona je devojka u bikiniju sa najboljim stomakom na plaži. Ako se pupak može smatrati lepim, onda Devica ima najlepši. Odlikuje ih uzak i lepo oblikovan struk.

  Lav: najzanimljiviji horoskopski znak

  Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. A to znači da se neke od najlepših grudi mogu naći na ženi u znaku Lava. Njihovo samopouzdanje takođe povećava njihovu privlačnost.

  Ovan: najhrabriji horoskopski znak

  Budući da Ovan vlada glavom, verovatno ćete ovde videti prijatnu lepotu punog lica, u svim karakteristikama. Ona je jedan od najlepših horoskopskih znakova. Jake obrve nagovestiće inteligenciju, a žestina čini ženu Ovna i lepom i snažnog izgleda.

  Vaga: najosetljiviji horoskopski znak

  Vage imaju delikatnu lepotu zbog svog poštenja i diplomatske prirode. Krase je lepa leđa.

  Bik: najskriveniji horoskopski znak

  Bik ima skrivenu lepotu. Njihove osobine nežnosti i senzualnosti su nešto što čovek mora da iskopa, da bi otkrio njihovu ličnost. Želećete da poljubite vrat ženi Biku jer je ona ta koja ima prelepo grlo. Način na koji okreće glavu ili podiže bradu - ovo je dovoljno da izludi osobu zbog njene lepote.

  Strelac: najupadljiviji horoskopski znak

  Strelčeva spontanost je nešto što je i zabavno i privlačno. Krase ih lepe noge. Strelac je poznat po svojim raskošnim butinama, a krasi ih i lepa glava.

  Blizanci: najdraži horoskopski znak

  Bilo da samo hoda ulicom ili pliva, primetićete ruke žene u znaku Blizanci. Jedna od njenih atraktivnih osobina su njene ruke i muskulatura. Blizanci su takođe vrlo prilagodljivi, što ovaj znak čini još privlačnijim sa stavom "go with a flow".

  Žena
  Foto: Profimedia

  Škorpija: najseksipilniji horoskopski znak

  Škorpionova odlučnost i asertivnost čine ovaj horoskopski znak privlačnim. Ove dame su najatraktivniji horoskopski znak i vrlo su strastvene.

  Rak: najumiljatiji horoskopski znak

  Žena Rak je najvernija osoba koju ćete ikada sresti. Verovatno najlepše ruke zodijaka pripadaju ženi Raku. Želećete da ih dodirnete i divite im se.

  Jarac: najsuptilniji horoskopski znak

  Dok Strelac drži prvo mesto po lepim butinama, Jarac se odlikuje lepim nogama. Duge, vitke noge su ono što Jarca čini fizički privlačnim. Ipak, njihova najatraktivnija osobina je njihova ambicioznost.

  Čitanje
  Foto: Profimedia

  Vodolija: niša lepote

  Nisu svi blagosloveni lepim gležnjevima, ali Vodolija jeste. Vodolijama je najatraktivnija osobina ambiciozna vizija, kako za svoju budućnost, tako i za budućnost društva.

   

  Vremenska prognoza
  Pretežno vedro
  5 Beograd