fbpx
Skip to main content
ljubav

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Jarčevi cvetaju, a ovaj znak je na kraju snage!

Foto: Profimedia
Nije na odmet znati...

Ako se pitate ovog maja kako će vam biti kada je reč o konkretnim stvarima evo jednog kratkog vodiča kroz ljubavne igre.

OVNOVI su poleteli visoko, a onda im je neko spržio ljubavna krila. Za mnoge ste prenagli, kad vas ugledaju, izbegavaju vas u širokom luku. Želite biti uvek broj jedan, a niste uvek i najbolji. Ni u krevetu.

LAVU nikada nije dosta publike i aplauza. Zaboravili ste kakav je to osećaj biti sam sa sobom bez igde ikoga. Žudite za intimnim odnosima, a nemate s kim. Stara priča.

NUMEROLOG UPOZORAVA: "Mlad Mesec u Biku SUTRA donosi HAOS, sve što se nedeljama spremalo STIŽE na NAPLATU"

NUMEROLOG UPOZORAVA: "Mlad Mesec u Biku SUTRA donosi HAOS, sve što se nedeljama spremalo STIŽE na NAPLATU"

Sa njima možete da razgovarate o svemu: Ovaj horoskopski znak je jako brižan

Sa njima možete da razgovarate o svemu: Ovaj horoskopski znak je jako brižan

DRUGA STRANA HOROSKOPA: Koja je vaša BOŽANSKA STRANA? Ako ste Selena, pred vama padaju na kolena...

DRUGA STRANA HOROSKOPA: Koja je vaša BOŽANSKA STRANA? Ako ste Selena, pred vama padaju na kolena...

STRELCI su voljeni i poštovani kao nikada pre. Ispravili ste vlastiti karakter. Teškom mukom ste stvorili novog sebe, i sada vam se sve to vraća kroz ljubav, zdravlje i lepotu. I igrarije ispod pokrivača, naravno. Bez toga više ne započinjete dan.

BIKOVI su erotski sveprivlačni i svetu se prikazuju u najizazovnijim izdanjima. A kako su tek propularne pripadnice ženskog pola ovog znaka, koje redom kradu muške poglede! Nećete još dugo biri sami. Lepi, sočni i mirisni, stvoreni ste za intimne odnose u prirodi.

DEVICE se sve bolje osećaju u vlastitoj koži. U idealnom ste razdoblju za intimno zbližavanje. Imate vrlina i kvaliteta, ne preterujte sa skromnošću. Ako vam drski Ovan ne zapne za oko, nežni erotoman Bik hoće sigurno.

JARČEVI su emocionalno procvetali i lepo ih je za videti takve. Možda se ovih dana srećno zaljubite. Stari Jarčevi već dugo čekaju da slasno omaste svoje brkove, a sredovečne ženske pripadnice ovog znaka opasno su atraktivne.

BLIZANCI energetski osciliraju. Puni ste snage dok vam se baterije ne isprazne. Intimni odnosi vam često lete kroz misli, ali ništa s tim u vezi ne preduzimate. Krajem meseca Venera ulazi u Blizance i tek tada će zaređati vaša golišava izdanja.

blizanci
blizanci
Foto: Profimedia

VAGE ponovo prekidaju veridbe. Koliko puta vam se to već dogodilo u poslednjih godinu dana? Hiroviti, slobodoljubivi i neukrotivi, to ste vi. Iako niste pronašli zajednički jezik a partnerom, iskusili ste nezaboravni vatromet u krevetu.

VODOLIJE su iscrpile svoje resurse i sada žive u iščekivanju posledica višenedeljnih nekontrolisanih strasti. Bežite od obveza? Morate preuzeti odgovornost za svoja dela.

RAKOVI nisu optimalni, ali situacija se ipak popravlja. Partner vam je sve na svetu ili vam opasno ide na živce jer vas sputava? Tražite srednje rešenje koje bi vas oboje zadovoljilo. I u krevetu ste toplo-hladni.

ŠKORPIJE uleću u nove veze, a iz starih ne izlaze. Ako ste promiskuitetno neodgovorni, ko zna na koga ćete sve naleteti. Pazite na svoje krhko zdravlje.

RIBE vole da se mreste, a savršen je trenutak za takve stvari. I noći su punog Meseca. Bikovi su najpoželjniji, Ribe odmah potom. Udružite snage! Bik je potentan i plodan, a Riba je neodoljiva.

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd