fbpx
Skip to main content
ljubavni par

NESREĆNI PAROVI ZODIJAKA: Koliko god se voleli, OVI spojevi nikada neće uspeti!

Foto: Profimedia
Nemoguća misija!

Lav i rak

Veza ovog dinamičnog para nikad se dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni da obasipaju svog partnera pažnjom i ljubavlji, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje ne razumeju i uključuju svoj odbrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

SREĆNICI: Ova 3 horoskopska znaka će tokom RETROGRADNOG MERKURA dobiti SVE što požele!

SREĆNICI: Ova 3 horoskopska znaka će tokom RETROGRADNOG MERKURA dobiti SVE što požele!

Jarac i vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarčevi funkcionišu na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga ispada da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarčeve da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i veza se često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Astro
Astro
Foto: Profimedia

Devica i blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osećaju, a ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati. U kritičnim situacijama, kada se treba boriti ili odustati, Devica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, napuštajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa!

par
Foto: Profimedia

Vaga i bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i čini se kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava, ali vremenom ta njihova čvrsta veza počinje da guši i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definišu samo kroz svoju vezu. Zbog toga veza često puca. Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da povremeno bude u pravu zabija poslednji ekser u sanduk. Budući da se jako dobro razumeju i poznaju, očekivanja im postaju prevelika, a retko kad se ista ostvare.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd