fbpx
Skip to main content
Žena

ONA JE KONTRADIKTORNA, DIVLJA I SVOJA: Ženu u ovom horoskopskom znaku NE možete UKROTITI!

Foto: Profimedia
Daleka, a neodoljiva.

Ona je slobodna, divlja i ništa je ne može sputati. Kroz život hoda bezbrižna i čvresto drži uzde sudbine. Nju ne možete posedovati, nju ne možete ni uklopiti. Jedinstvena je, priča za sebe, oličenje energije i pokreta. Ona je oličenje ženstvenosti i njene prirode.  Voli prirodu, životinje i priroda voli nju.

VREME JE ZA NOVI LIST! Mlad mesec donosi sudbinske PREOKRETE: Zagrlite svoje IZAZOVE!

Otkrij koji je znak u horoskopu i znaćeš kakve žene ga privlače!

To je žena Vodolija. Žena koja se kreće lagano, ali brine duboko, ona je društveni leptir i usamljeni vuk, ona je žena koja voli ljude, ali ih s druge strane nagrđuje bez razloga, ona je "ludi naučnik" i emotivni haos u jednom. Živi u svojoj glavi, ali ima najveće srce na svetu. Ona je hodajuća kontradiktornost.

Ona je divlja i tvrdoglava, snažna i nezaustavljiva. Ona je čista energija, poput munje, tornada, svetlosti. Može da se u potpunosti transformiše u deliću sekunde i ako zatreba pobegne od svega. Ako se ikada neko usudi da misli da je poseduje i drži u "kavezu", ona će se boriti za slobodu, čak i ako je to veoma teško. Žena Vodolija zna da je rođena da bude samo svoja i potpuno slobodna od bilo kakvih stega.

POVEDITE RAČUNA! Za OVA tri horoskopska znaka septembar će biti NAJTEŽI mesec!

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA: Septembar je MAGIČAN, iskoristite PROMENE koje vam ZVEZDE pružaju!

Nju nikada nećete moći da stavite u određeni kalup, zazire od normi ponašanja, i uglavnom ima svoja pravila po kojima igra. Odana je na mnogo nivoa i veoma ceni prošlost, a uspomene uvek čuva kao najveće dragocenosti i teško zaboravlja bilo koga.

Kada je ljubav u pitanju ona je zabavna, nesputana, voli ludo i nezaboravno, te će učiniti da svakom muškarcu pored nje život bude prava avantura. S druge strane ona će ostaviti dovoljno prostora za "disanje", ali isto tako uvek će čuvati jedan deo sebe tako da ga partner ni druge bliske osobe nikada ne spoznaju. Žena Vodolija se veoma teško zaljubljuje i potrebno joj vreme da oseti da je neko pogodan da se poveže sa njim na emotivnom nivou.

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd