fbpx
Skip to main content
ljubav

Osvoji ponovo bivšeg dečka pomoću njegovog horoskopskog znaka!

Foto: Instagram Printsreen/love.egy1
Ne košta te ništa da probaš...

Njegov horoskopski znak nije sve što će ti trebati u misiji da ga ponovno osvojiš, ali može ti pokazati kako da to lakše napraviš.

Ovan

Ovnovi su vrlo jednostavni - ako ga želiš natrag, moraćeš ga uveriti da je to zapravo bila njegova ideja. Umesto da se aktivno boriš, pokušaj držati stvari neobaveznima i na prijateljskoj osnovi. Jedino će tako Ovan shvatiti da mu nedostaješ u životu.

Bik

Ovaj znak voli biti u centru pažnje, a još više voli kad drugi vide koliko je važan. Ako ti je bivši Bik i želiš ga natrag, moraćeš ga obasipati komplimentima i znakovima pažnje. Tek tada će videti koliko propušta jer više nije s tobom.

Blizanci

Kod Blizanaca pali iskrenost - ako ga želiš u svom životu, moraćeš staviti sve karte na sto i reći mu tačno šta osećaš, ali i pričati o stvarima koje nisu bile dobre u vašoj vezi. Jedino tad će Blizanac razmisliti o tome da ti pruži drugu šansu.
 

devojka
Foto: Profimedia

Rak

Ako se želiš pomiriti s ovim znakom, moraćeš šarmirati njegove prijatelje. Rakovima je izuzetno važno šta misle ljudi s kojima su bliski, a ako oni kažu da bi bilo pametno da pokušate još jednom, veće su šanse da će se to i dogoditi.

Lav

Lavovi vole spontanost i neočekivane situacije, zato je za vaše pomirenje najbolje da budeš baš to - spontana i puna iznenađenja. Ako se i dalje družite, odvedi ga na neko sasvim neočekivano mesto, a ako više ne komunicirate, potrudi se da vidi koliko si postala spontana otkad niste zajedno.

Devica

Nakon prekida Device imaju podvojena osećanja - s jedne strane žele da ostanete prijatelji, a s druge im nije prijatno biti prijatelj s nekim s kim su donedavno bili u romantičnoj vezi. Najbolji način da osvojiš Devicu jeste da kreneš polako, kroz prijateljstvo. Sve ostalo bi ih moglo prestrašiti.

momak i devojka leže u krevetu
Foto: Profimedia

Vaga

Vaga više od svega voli činjenice, a ako ovaj horoskopski znak uspeš uveriti da je vaša veza bila stvarno dobra pre problema, neće moći odoleti i daće ti još jednu šansu.

Škorpija

Ako želiš ponovno osvojiti Škorpiju, moraćeš glumiti da to zapravo uopšte ne želiš. Najbolja taktika je da glumiš da želiš samo prijateljstvo, jer će Škorpija inače izbegavati kontakt. S ovim ćeš znakom trebati da pustiš da vreme učini svoje.

Strelac

Ovaj je znak sklon rešavanju problema, a ako ga želiš natrag, i ti moraš postati neko ko ih voli rešavati. Strelca ćeš najlakše ponovno osvojiti ako mu dođeš s jasnim planom kako rešiti sve što vas je mučilo u vezi.

Pas sa vlasnicima
Foto: Profimedia

Jarac

Ako želiš da ti pruži još jednu šansu, moraćeš se potruditi da zna da ti je još stalo. Ali ne previše, jer ćeš delovati očajno. Najbolje je održavati prijateljski odnos, to je način na koji će Jarac ispipavati teren ako misli da ima šanse za pomirenje.

Vodolija

Vodoliju treba podsetiti koliko vam je lepo bilo dok ste bili zajedno. Ako ste ostali prijatelji, nastavi se družiti s njim i potrudi se da se oboje zabavljate. Ako trenutno ne pričate, potrudi se da sazna koliko si zabavna otkad više nisi s njim - to će ga naterati da ponovno razmisli o tebi.

Ribe

Kod Riba pale emocije - puno emocija. Ako želiš da se pomirite, otvoreno popričaj s njim i kaži mu tačno šta želiš, koliko ti nedostaje i zbog čega misliš da zaslužuješ još jednu šansu. Ribe su razumne, a kad se susretnu s iskrenim emocijama, teško će odoleti.

 

A post shared by Awl Nazra (@love.egy1) on

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd