fbpx
Skip to main content
Nova godina

Ovaj horoskopski znak prati mladalački duh, majstor je za dobro raspoloženje, a inteligencija...

Foto: Profimedia
Znate li o kome je reč?

Blizanci su znak koji ne može da se pohvali čeličnom voljom ni mišićnom snagom, ali su mu zato intelektualne sposobnosti izuzetne.

Voli da se prepušta uspomenama i ljubavnim maštanjima! OVO o Bikovima NISTE ZNALI!

Voli da se prepušta uspomenama i ljubavnim maštanjima! OVO o Bikovima NISTE ZNALI!

Svestran je, naoružan znanjem sa svih područja, spretan sa rečima, telom okretan, snalažljiv u svim prilikama. U društvu je uvek nasmejan i vedar, raduje se novim poznanstvima, novim poslovima, bez problema menja navike i mesto boravka. Prilagodljiv je, redovno radi nekoliko poslova u isto vreme, može biti ceo dan na poslu, a uveče čio i zabavan u društvu. Zna kako treba da se ponaša u svakom društvu, a majstor je za popravljanje raspoloženja namrgođenom šefu ili ljutitom partneru.

NAUČNO DOKAZANO: Uvek ćete se sećati ŠTA STE SANJALI, ako pre spavanja uradite OVE TRI STVARI

NAUČNO DOKAZANO: Uvek ćete se sećati ŠTA STE SANJALI, ako pre spavanja uradite OVE TRI STVARI

Muškim predstavnicima nisu strani kućni poslovi, u nekima su i spretniji od svojih partnerki. Žene se, pak, mogu nositi s muškarcima na svim "njihovim područjima" - od posredovanja u prodaji kompanija, pa do priča o fudbalu.

prijatelji igraju
Foto: Profimedia

Za muškarce Blizance može se reći da poseduju ono što nedostaje većini muškaraca, a isto važi i za žene. Nisu opterećeni svojim polnošću, niti muškim, odnosno ženskim društvom.

U svim međuljudskim odnosima istraju u prijateljstvu, razgovoru, racionalnim objašnjenjima i uveravanjima. U svakoj situaciji naći će neku komičnu stranu, a čak će i neke preteće obračune doživeti kao igru. Za Blizance se može reći da su poput male dece, a i većina ih se može pohvaliti mladalačkim izgledom i duhom i u zrelim godinama.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
28 Beograd