fbpx
Skip to main content
mesec

Pun MESEC SUTRA donosi VRHUNAC KRIZE! Astro kaže da će KRAJ FEBRUARA biti TURBULENTAN, nervoza i SVAĐE, a ovo ISPOŠTUJTE obavezno

Foto: Profimedia/ilustracija
Potrudite se da dobro startujete u novom mesecu!

Na samom kraju februara imamo još jedan pun Mesec, ovoga puta u Devici, na osmom stepenu, u prevodu stepenu transformacije i čišćenja.

Pun Mesec je vrhunac jednog ciklusa, a kao njegove ključne reči mogu biti, otpuštanje, zahvalnost, rezultat, oslobađanje, transformacija. Devica kao devica fokusirana je na detalje, dobru organizaciju, teži savršenstvu, ali ono što Devica ne ume a ima kao zadatak je da počne da služi sebi i svojim emocijama.

Pun Mesec u Devici ili drugim rečima "red, rad, disciplina i urednost", u najvećoj meri odnosiće se na brigu o fizičkom (duhovnom) zdravlju i emotivnim pitanjima. Upravo će zbog toga mnogi ovaj pun Mesec doživeti kao krizu i nervozu, gde će emocije biti jake i intezivne.

astro
Foto: Profimedia
ZAVRŠILA JE U POŽAREVAČKOM ZATVORU Nakon rijalitija u stanu su pronašli šest kilograma droge, tvrdila je da je nameštaljka - ali je raskrinkana

ZAVRŠILA JE U POŽAREVAČKOM ZATVORU Nakon rijalitija u stanu su pronašli šest kilograma droge, tvrdila je da je nameštaljka - ali je raskrinkana

Poprskala je SMESU od ČETIRI SASTOJKA na parket i ostavila PET MINUTA da deluje, rezultat je NEVEROVATAN!

Poprskala je SMESU od ČETIRI SASTOJKA na parket i ostavila PET MINUTA da deluje, rezultat je NEVEROVATAN!

Pošto se Devica vezuje za svakodnevne stvari, ovozemaljske, naglašena će biti energija dubinskog čišćenja kako ličnih tako i partnerskih-prijateljskih odnosa. Savetujem da pospremite kuću, stan, izbacite nepotrebne stvari.

Generalno da sredite prostor u kome boravite, odbacite negativne misli i upražnjavate fizičku aktivnost, meditaciju, jogu, kao i čitanje neke inspirativne literature. Otpustite sve blokada koje vas udaljavaju od vašeg višeg ja! 

Svakako bi bilo poželjno da u narednih desetak dana, dok je najjači uticaj ovog punog meseca, da se fokusiramo na neke pozitivne stvari.  Toga dana Sunce će biti u Ribama, što znači da treba da oslušnemo i ono o čemu maštamo, sanjamo, ono što smo od sebe skrivali i tajili drugima, kao i da naučimo da živimo u sadašnjem trenutku.

pun mesec
Foto: Profimedia

27.02.2021. dan u broju 7, u kodu 257

Numerološki ovaj dan uticaće na napetost, psihu, nervozu, nesanicu, što i ne treba da nas iznanađuje, jer 7 u numerologiji simbolizuje centralni nervni sistem. Preispitivanje na svim segmentima.

Neka od pitanja koja se mogu javiti su: "Koliko smo zadovoljni poslom kojim se bavimo, da li smo pronašli emotivnu satisfakciju sa aktuelnim partnerom, da li je vreme nešto da menjamo?"

Sa sedmicom ne može biti ništa mirno, ona traži svađu, izaziva, unosi nemir. Toga dana možemo primiti neke iznenađujuće, neplanirane ili čak šokantne informacije koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja. 

Trudite se da tada ne ulazite u rasprave. Mnogi će biti skloni ishitrenim emotivnim reakcijama. Ono što je najbitinije, budite jako oprezni u saobraćaju, kao i u svim svakodnevnim stavrima koje ćete obavljati ovog dana.

U svakom slučaju pun Mesec u Devici kao i sam dan, podseća nas da zadržimo veru, da vratimo nadu i donosi svest o tome da nas transformacija u bilo kojem obliku može dovesti do mesta za koje nismo ni sanjali da možemo da dođemo.

Autor: Bojan Kljajić

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd