fbpx
Skip to main content
astro

SUBOTA DONOSI HAOS! Evo kako će PUN MESEC uticati na mnoge, ukoliko OVO OSETIŠ odmah REAGUJ!

Foto: Profimedia
Ne zanemaruj uticaj ove pojave!

Subota veče odnosno 31. oktobar vreme je kada će se dogoditi mnoge promene energije koje će doći sa punim Mesecom. 

Ukoliko ste primetili da ste previše zarobljeni u sopstvenim mislima, bilo bi dobro da to prekinete i osvestite ovaj proces jer vam to može odvući pažnju tako da ne iskusite novu energiju koja dolazi, a koja je dovoljno jaka da vam pruži snagu za ogromne promene. 

PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta donosi OGROMNE PROMENE

PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta donosi OGROMNE PROMENE

Za ženama u OVOM ZNAKU lude svi: Imaju POSEBNU MOĆ koja razoružava

Za ženama u OVOM ZNAKU lude svi: Imaju POSEBNU MOĆ koja razoružava

Mesec
Foto: Profimedia/ilustracija

Ovo je prava prilika da osetite ogromne promene koje dolaze, jer više ništa neće biti isto. Ovaj novi ciklus vam sugeriše da imate ogromnu snagu u sebi da rešite čak i probleme koji su za vas do sada bili nerešivi. 

To će biti sjajna prilika za mnoge da se pomere iz zone komfora i da osete mnoge pogodnosti koje život daje. Ova noć doneće svežu energiju i snagu onima koji su svesni i koji ne žele da dozvole da ih haos na nivou sveta i društva uvuče u svoj kovitlac. 

Ukoliko osetite negativnu energiju nakon ove noći, nemojte joj se predati, shvatite da je to posledica sveopšteg pomeranja i promena, koja nema veze sa vama i vašim ličnim razvojem. 

pun mesec
Foto: Profimedia

Mnogi će osetiti veliku tugu i ako je tako, dozvolite sebi da se isplačete, suze su ok i najbolji način da se očitite od ove negativne energije. Ukoliko osetite bes, izađite napolje, idite u neku dugu i energičnu šetnju ili na trening. 

Ipak, ukoliko vas stigne umor, dozvolite sebi da se odmorite, pronađite neku aktivnost u kojoj uživate ili dajte sebi dva slobodna dana da u potpunosti odmorite i regenerišete se bez telefona, obaveza ili bilo kakve žurbe. Stavite sebe na prvo mesto, sve ostalo može da sačeka u ovom slučaju. 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd