Skip to main content
Prevara

SLOBODA I LJUBAVNE AVANTURE SU IM NA PRVOM MESTU: U ovom horoskopskom znaku su najveći hedonisti

Foto: Profimedia
Ko bi rekao...

O Strelčevima kruže razne priče, ali ovo je suština koju morate da znate o njima.

To je vatreni znak koji simbolizuje daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencija i ne ostaju pored partnera kojeg više ne vole. To su pustolovi bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate.

BUDITE KONKRETNI: Evo kako da REŠITE NESPORAZUME sa šefovima, ukoliko su rođeni u OVIM ZNACIMA!

BUDITE KONKRETNI: Evo kako da REŠITE NESPORAZUME sa šefovima, ukoliko su rođeni u OVIM ZNACIMA!

Dvostruke su prirode; privlači ih sve što uzvisuje duh i godi telu, mogu biti i asketi i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga da nauče, isprobaju… Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao. U duši su hazarderi; mogu sve da stave na kocku samo u jednoj sekundi!

Potpuno ih pogrešno doživljavate! OVAJ znak važi za LICEMERNI, a u stvari samo žele OVU STVAR!

Potpuno ih pogrešno doživljavate! OVAJ znak važi za LICEMERNI, a u stvari samo žele OVU STVAR!

prevara
prevara
Foto: Profimedia

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše direktni. Kažu šta im prvo padne napamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i detinje naivno pričaju o svojim planovima. U osnovi su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi. Velikodušni su, nekad i rasipni, vole luksuz, proslave, svečanosti i društvene skupove.

Žele da bude tamo gde se nešto događa, prvi će da se jave kao dobrovoljci kad treba nešto da se isproba ili da se pomogne drugome. Privlači ih sve što je drugačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračerska društva. Iznad svega mrze ograničavanje slobode, osećaj da negde moraju da ostanu ili nešto urade. Žele da budu nesputani i slobodni poput ptice u letu, otisnuti se daleko, videti svašta i drugima pričati o tome.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
18 Beograd