fbpx
Skip to main content
Arijana Grande

"BEAUTY" SAVET KOJI STE ŽELELI DA ZNATE: Kako da postignete Arijanin mačkasti AJLAJNER!

Foto: Instagram printscreen/arianagrandeupdatesx
Pomoć da najzad postignete onu sexy liniju koji želite.

Savet #1 

Savršena priprema

Koristeći micelarnu vodu očistite kožu kako biste stvorili dobru bazu za blistavost koja je u ovom slučaju neophodna. Posle toga hidrirajte lice formulom koja će pospešiti vaš prirodan sjaj kože. 

Test od 10 sekundi otkriva da li smete da farbate kosu

Savet #2 

Koža i obrve

- Puder, odnosno podloga sa sjajnim česticama pružiće koži svež i prirodan izgled - savetuje Boumanova. Sledeći korak je popunjavanje obrva olovkom kako biste ih učinili primetnijim. 

Savet #3

Neodoljivi kapci

- Kremaste senke su definitivno moj favorit - lake su za nanošenje, a pritom su veoma postojane na oku - tvrdi Keli. Takođe, u kombinaciji sa mačkastim ajlajnerom vizuelno stvaraju utisak izraženih očiju.

Savet  #4

Ajlajner i trepavice

- Kako biste savršeno iscrtali mačkasti ajlajner potrebno je mnogo vežbe, dobrih proizvoda, kao i četkica za šminkanje - napominje Boumanova.  - Na spoljašnju trećinu oka možete nalepiti nekoliko snopova veštačkih trepavica koje će pratiti smer vašeg ajlajnera i tako dodatno staviti akcenat na njega. 

BEZ FENA I PRESE: Ispravite kosu na sasvim prirodan način!

Ako ti je KOSA NAELEKTRISANA ovaj TRIK će ti pomoći! Probaj i uveri se sama!

Savet #5

Final touch

- Primenite konturing tehniku kako biste definisali jagodice i smekšali oštre crte lica - kaže Boumenova. U praksi se pokazalo da je za ovakav izgled zahvalnije koristiti kremaste proizvode za konturing zbog lakoće nanošenja na kožu.  Po želji na usne dodajte malo boje koristeći .Vaš look je sada gotov - zaključuje Keli.  

 

Pročitajte i:

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
9 Beograd