Skip to main content
Pranje kose

JESENJI TRENDOVI BOJE KOSE: Spremite se za SOČNE NIJANSE! (FOTO)

Foto: Profimedia
Zagasite bogate nijanse.

Jesen je pred vratima, a to znači da je vreme za promenu boje kose. U poslednje vreme smo viđali inovativne nijanse sa svežim tehnikama farbanja, a evo nekoliko boja koje ćete obožavati.

NIJANSE KOJE ĆE BITI U TRENDU ZA JESEN 2019.
PRAVILNO FARBANJE KOSE: Kako prekriti uporne SEDE vlasi?

PRAVILNO FARBANJE KOSE: Kako prekriti uporne SEDE vlasi?

DOVOLJNO NEUPADLJIVA, A OPET TOLIKO SPECIFIČNA: Proverite zbog čega je ova BOJA sve POPULARNIJA u frizerskim salonima! (FOTO)

DOVOLJNO NEUPADLJIVA, A OPET TOLIKO SPECIFIČNA: Proverite zbog čega je ova BOJA sve POPULARNIJA u frizerskim salonima! (FOTO)

Budite u TRENDU: Modni dodaci koje MORATE da imate ove jeseni! (FOTO)

Budite u TRENDU: Modni dodaci koje MORATE da imate ove jeseni! (FOTO)

IZBLENDANI OMBRE

Ova tenika ombre-a se pre svega zasniva na šiškama, koje su tamnije boje, a savršeno se "blendaju" sa ostatkom kose. Izblendani ombre se može uraditi na bilo kojoj baznoj boji, sve dok vaš kolorista počne sa posvetljivanjem tik ispod šiški. Dakle, zatražite glatki, izblendani prelaz niz dužinu sve do krajeva kose.

PITA OD BRESKVE 

Ova nijansa neobičnog naziva, inspirisana je ukusnim desertom od bresaka. Osnovna boje je topla vanila, sa ublendanim zlatnim i bakarnim tonovima, kako biste dobio stopljeni izgled. Perfektno izblendani tonovi su ključ za višedimenzionalni efekat.

CRVENI BARŠUN 

Hladnija u tonu od kose boje flanela, ali ne toliko ljubičasta kao boja kuvanog vina, ova vibrantna bordo boja imitira nijansu torte "crveni baršun". Ova boja jeste teža za održavanje, ali deluje veoma efektno i živo. Idealna za hladnu jesen!

CIMET RUŽIČASTA

Uz grube džempere, idu grubi pramenovi! Cimet ružičasta boja kombinuje tamne čokoladne tonove, sa pepeljasto plavim, kako bi se postigao miks toplih i hladnih tonova. Ovi debeli pramenovi se ponovo vraćaju u trend (iako datiraju iz 2002. godine).

ČOKOLADNI TARTUF

Trend kose boje čokolade nije nove, ali nijansa čokoladnih tartufa daje novi obrt na već viđenu nijansu. Suptilni zlatni pramenovi provučeni kroz kosu (ali ne u korenu), daju boji dodatnu dimenziju, i bogatiju boju. Idealna je boja i za prirodne brinete, koje bi nešto da promene.

MARŠMELOU PLAVA 

Ova predivna, višedimenzionalna nijansa daje novi život bojama koje su inspirisane hranom. Kombinacija bogate smeđe u korenu kose (čokolada), zlatno-smeđih pramenova (boja krekera) i svetlo zlato plave na krajevima (boja pečenog maršmeloua) daje predivnu ideju za sve plavuše ove jeseni!

KOSA BOJE BRUSNICE

Sos od brusnica je omiljeni jesenji prilog uz meso, a nije ni čudo da je postao inspiracija i za boju kose! Ova nijansa je tako bogata i sočna: poput boje kuvanog vina i crvenog baršuna, kosa boje brusnice spada u porodicu dubokih crvenih nijansa, ali ima više magenta tonova od klasične bordo boje.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd