fbpx
Skip to main content
Krema za lice

PRESTANITE NA VREME: Ovo su znaci da koristite POGREŠNU kremu za lice!

Foto: Profimedia
Ukoliko ovo osećate nakon nanošenja kreme, to je alarm da kremu morate odmah da promenite.

Mnoge žene imaju običaj da godinama koriste istu kremu za lice, jer im je baš prijala kada su je kupili. Morate znati da se sa godinama vaša koža menja, a samim tim trebalo bi promeniti i kremu za lice koju koristite. Ukoliko ovo osećate nakon nanošenja kreme to je alarm da kremu morate odmah da promenite

Maja Nikolić je NAJLEPŠA srpska voditeljka, ali kada SKINE šminku...UH! (FOTO)

Peče vas lice

Možda ne pridajete tome previše pažnje, ali i najmanje peckanje koje osetite kada nanesete kremu na lice ukazuje na to da krema više nije kompatibilna s pH vaše kože.

mleko za telo na licu
Foto: Profimedia

Imate neravnine po licu

Odjednom vam je lice puno malih neravnina u boji kože? To su sitne bubuljičice koje nastaju zbog korišćenja neadekvatne hidratantne kreme. To nisu ''klasične'' bubuljice, zato ih nemojte cediti jer će vam ostati ožiljci. Što pre posetite kozmetičara koji će vam lice očistiti i dati vam odgovarajuću kremu koja vam neće zatvarati pore.

OŠTEĆENU KOSU VRAĆA U ŽIVOT: Isprobajte čudotvornu domaću masku od kvasca i meda!

Koža vam je kao da ste u pubertetu

Već godinama niste imali bubuljicu na licu, a sada vam se ponovo pojavljuju akne, kao da ste u pubertetu. Iako mnoge žene to pripisuju disbalansu hormona i tome što lice često dodiruju prljavim rukama, istina je da te bubuljice nastaju zbog korišćenja neadekvatne kreme.

Loše navike koje utiču na izgled lica!
Foto: Profimedia

Koža vam deluje ispucalo i suvo

Ukoliko svakodnevno koristite hidrantnu kremu, a ne vidite efekat, već i dalje imate lišajeve i suvu kožu na licu, promenite kremu. Tada koristite kreme koje u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu ili glicerin.

Pročitajte i:

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd