fbpx
Skip to main content
Žena plače

DANAS SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA: Otišla sam kod muža na posao i UHVATILA GA s drugim muškarcem!

Foto: Profimedia/ilustracija
Bila sam vrlo uzbuđena, a onda se u trenutku sve srušilo.

Danas postoje brojni forumi na internetu i aplikacije putem kojih ljudi anonimno otkrivaju svoje tajne i životne probleme. Ipak, jedna od najpopularnijih "online" ispovedaonica definitivno je stranica "Fuck My Life" ili skraćeno FML.

Na ovoj stranici možete podeliti priču o tome zašto mrzite svoj život ili jednostavno glasati za druge priče. Uz svaku ispovest možete kliknuti opciju "Slažem se, tvoj život je sr*nje" ili "Zaslužuješ to".

Pročitajte i: 

Mi smo izdvojili samo nekoliko primera koji su privukli najviše pažnje ostalih korisnika ovog sajta, a vi nam u komentarima ostavite svoj utisak o pričama ovih ljudi: 

"Danas sam otišao na večeru i kuglanje sa ženom koju sam upoznao putem interneta. Jeli smo u meksičkom restoranu i bilo je fino, ali moja probava nije dobro reagovala na to. Okliznuo sam se u kuglani i pao, a kad sam zadnjicom udario u pod, u istom trenutku su mi se ispraznila creva."

Ima ih bezbroj, ali smo odabrali 10 razloga zbog kojih treba da obožavaš svoje obline!

"Danas sam saznala da sam trudna. Muž i ja smo već neko vreme pokušavali, pa sam bila vrlo uzbuđena. Otišla sam u njegovu kancelariju planirajući da ga iznenadim vestima, a kad sam otvorila vrata, zatekla sam ga kako se mazi s drugim muškarcem."

Devojka i muškarac sede nesrećni na krevetu
Foto: Profimedia/ilustracija

"Danas sam čula sestru kako masturbira u svojoj sobi. Odvela sam psa u šetnju, a kad sam se vratila, videla sam da izlazi iz sobe. U ruci je imala moju električnu četkicu za zube."

"Danas je dečko s kojim sam bila sedam godina raskinuo sa mnom pred venčanje moje sestre. Nije hteo da bude prisutan kad saznamo da nam je obema preneo istu polnu bolest."

OTKRIVAMO SVE ŠTO SU SKRIVALI OD TEBE: Ovo je prava istina o plastičnim operacijama - i NIJE LEPA!

"Danas sam bila na ručku u restoranu i prišao mi je menadžer istog. Rekao mi je da on poštuje moj izbor, ali da vlasnici nisu srećni kad neko ko je nekad bio muškarac ide u ženski wc. Mislio je da sam transseksualka. Rođena sam kao žena."

"Danas sam bila kod zubara. Videla sam da mu visi slinac iz nosa. Pokušala sam da se pomaknem, ali rekao mi je da mirujem. Slina je pala ravno u moja usta."

Zubar i asistentkinja
Foto: Profimedia

"Danas me je muž odvezao na posao. Nakon deset minuta dobila sam poruku: 'Upravo sam ostavio kučku na poslu, dolazim uskoro dušo, nedostaješ mi.' Pitala sam ga što to znači. Rekao mi je: 'Nemam pojma o čemu pričaš Megan.' Ja se ne zovem Megan. Ni blizu."

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19