Skip to main content
Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta prvi put o trudnoći: Želi da sve žene znaju! Iako je bila visokorizična... Ne odustajte!

Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli
Podelila je svoju intimu...

Tri meseca posle porođaja, Jelisaveta Orašanin (30) otkrila je da je tokom svih trudnoće primala redovnu terapiju, pošto je konstatovano da je u pitanju rizična trudnoća.

Kija mi NIJE koleginica! Goca Tržan šokirala priznanjem o VEZI SA ŽENOM i S*KSUALNOM ZLOSTAVLJANJU! (VIDEO)

- Dijagnostifikovan mi je visok rizik na trombofiliju. Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju i sve je bilo u redu. Nažalost, testovi na trombofiliju veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja, pa je mnogo njih koje izgube plod, a ne znaju šta je tačan uzork toga. Ne volim da pričam o intimnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju - kaže Jelisaveta koja se porodila uz pomoć epiduralne anestezije.

STOMAK PUN STRIJA I OŽILJAKA: Naša rijaliti zvezda se OGOLILA, pa poslala JAKU poruku (FOTO)

STOMAK PUN STRIJA I OŽILJAKA: Naša rijaliti zvezda se OGOLILA, pa poslala JAKU poruku (FOTO)

- Moj porođaj je dugo trajao, bila sam veoma iscrpljena i umorna kada se ona rodila i sećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Verujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja deteta postanete svesni svega, odnosno tek kada dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo nekih desetak sati dok nisam osetila tu sreću - ispričala je Jelisaveta uz koju na porođaju nije bio muž Miloš Teodosić, već njene majka i sestra.

SREĆA U PORODICI: Nikolina Kovač i Saša Kapor podelili radosne vesti! (FOTO)

SREĆA U PORODICI: Nikolina Kovač i Saša Kapor podelili radosne vesti! (FOTO)

jelisaveta-orasanin,-milos-teodosic
Foto: Srbija Danas

- Mama i sestra su bile uz mene. U Americi je sistem takav da bilo ko može da bude sa vama na porođaju. Takođe, u porodilištu beba je sve vreme sa vama, ali i članovi porodice - ispričala je glumica dodavši da Miloš Teodosic i ona uživaju u roditeljstvu.

HAOS NA ESTRADI: FILIP VARAO TRUDNU PRIJU? Ljubavnica tvrdi da će mu roditi dete?!

HAOS NA ESTRADI: FILIP VARAO TRUDNU PRIJU? Ljubavnica tvrdi da će mu roditi dete?!

- Na roditeljstvo niko nije spreman do trenutka dok mu se ne desi, ali čim se beba rodi, nekako sve samo dođe na svoje mesto. Kada sam rodila Petru, s nama su u Los Anđelesu bile moja mama i sestra, ali smo Miloš i ja od početka hteli sve da radimo sami. Svakako, prirodno je da ja kao majka stalno budem s bebom, pogotovo što dojim, pa se tokom boravka u Americi nisam odvajala od nje duže od sat vremena. Kao i svaki roditelj, umem da prepoznam sve potrebe mog deteta i prija mi što smo stalno zajedno. Mi smo baš želeli da postanemo roditelji, a pretpostavljam da je tako i sa svim drugim ljudima, pa sada uživamo u tome i zaista nam je divno - objašnjava Orašaninova.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd