fbpx
Skip to main content
Jovana Tipšin

PLAKALA UŽIVO U EMISIJI ZBOG SMRTI MAJKE! Srpska pevačica u suzama izustila: "Znam da ćemo se jednom sresti"

Foto: TV Pink printscreen
Velika tragedija je inspirisala da napravi pesmu!

Pevačica Jovana Tipšinm koja je već 27 godina na estradi, gostujući u jednoj emisiji iznela je detalje iz svog privatnog života.

- Imam preko 40 pesama. Vreme brzo prolazi, zato treba da uživamo u svakoj sekundi, ne treba da se osvrćemo, već drugima da mislimo dobro. Svako polazi od sebe. Moja karijera je odlična, nemam skandale i to mi je najvažnije. Išla sam svojim glasom, a da sam uvek prisutna. Nisam od onih što moraju da budu na naslovnim stranama, to je malo i naporno. Sada intenzivno gostujem jer imam novu pesmu - priznaje Jovana.

jovana-tipsin
Foto: Srbija Danas

- Pesma je snimljena u oktobru, tekst je radila majka 11-oro dece, jedna divna sestra. Ta saradnja je nastala kada sam išla u hodočašće, pa sam u Jerusalemu upoznala monaha, pozvala me njegova sestra, pa sam snimila pesmu. Osetila sam božju ruku koja me vodi. Svi treba da budemo ljubazni i dobri - dodaje pevačica.

- Mama je bila živa kada sam ja pevala to. Posvetila sam mami ovu pesmu. Teško jeste, bila sam mnogo vezana, poslednjih godina je bila sa mnom. Slavile smo Uskrs zajedno, uvek sam koristila svaki trenutak kao da je poslednji. Zagrlila sam je sa leđa, moja mama je imala puderast miris kože i dan danas ga osećam ustanu. Znam da ćemo se sresti jednog dana - izjavila je Jovana sa suzama u očima.

jovana-tipsin
Foto: Srbija Danas

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd