Skip to main content
doručak u krevetu

Kad nastupi tišina: Tri jednostavna trika koja će osvežiti vašu vezu

Foto: Profimedia
Brojne životne obaveze često nas dovedu do stanja da sve, pa i partnera, uzimamo zdravo za gotovo. Potrudite se da ne zapadnete u rutinu, poklonite pažnju voljenoj osobi kroz sitnice koje su oduvek najbitnije.

Igrajte se!

Tako je. Pronađite omiljenu društvenu igru, skinite prašinu sa kutije i kroz šalu pitajte partnera šta pobednik dobija?!

Igranje ovakvih igara će vas sasvim sigurno emotivno povezati. Možete odigrati partiju jamba ili domina u toplini doma a možete i izaći u prirodu. Ma, šta god da vam padne na pamet, koristiće kako vašem odnosu, tako i vašem telu i duhu. 

Evo zašto cepamo odeću MUŠKARCU koji je upravo postao otac! Dobro je da znate ovo ako ŽELITE BEBU!

Evo zašto cepamo odeću MUŠKARCU koji je upravo postao otac! Dobro je da znate ovo ako ŽELITE BEBU!

Oživite uspomenu

Sigurno ste partner i vi u početku veze više provodili zajedničko vreme radeći zabavne stvari koje su već neko vreme pale u zaborav. 

Možda ste vikednom zajedno pripremali doručak? Razmislite o ritualima koji su vam ranije bili i te kako simpatični i obnovite ih. Šta vas košta. Samo se setite toga da se trudite kako zbog partnera, tako i zbog sebe. Nemojte dozvoliti da se kasnije kajete jer niste dali sve od sebe. 

momak i devojka leže u krevetu
Foto: Profimedia

Pokažite interes za posao kojim se vaš partner bavi

Kako i gde vaš parner provodi veći deo svog vremena? Na čemu radi, šta ga muči? Događaju li se promene na njegovom poslu?

Potrudite se samo da ne budete previše napadni kako ne bi posmislio da je na ispitivanju. Stavite mu do znanja da vas iskreno zanima šta se događa u njegovom životu jer često zbog vlastitih obaveza i problema zaboravimo da ih ima i druga osoba. A onda, kroz osmeh naglasite da je upravo najbolji deo svake veze činjenica da imamo sa kime da podelimo svoje brige, strahove, snove, nade i težnje. 

Nikada ne odustajte od osobe koju volite, pa i ako na kraju dođe do rastanka, znaćete da ste dali sve od sebe kako bi veza uspela. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd