fbpx
Skip to main content
mlada, venčanica

KURCŠLUS PRED SVADBU: Mlada obukla VENČANICU, pa im mladoženjina reakcija presudila!

Foto: Shutterstock
Reakcija njenog budućeg muža nije bila ono što je ona očekivala.

Buduća nevesta mesecima je tragala za pravom venčanicom. Konačno je pronašla idealnu haljinu za venčanje iz svojih snova i bila je toliko uzbuđena da nije mogla da je čuva u tajnosti do velikog dana.

Ali, reakcija njenog budućeg muža nije bila ono što je ona očekivala. Anonimni mladoženja podelio je njihovu priču na "Reditu", gde korisnici mogu da glasaju ko je u pravu u slučajevima javno iznetog spora na mreži.

UVEK STE U NEDOUMICI? Vaskrese, voskrese, voskrse?! Evo kako se pravilno čestita USKRS!

UVEK STE U NEDOUMICI? Vaskrese, voskrese, voskrse?! Evo kako se pravilno čestita USKRS!

ZA BRŽI OPORAVAK PLUĆA NAKON KORONE: Ovom vežbom unosite 7 puta više KISEONIKA nego običnim disanjem!

ZA BRŽI OPORAVAK PLUĆA NAKON KORONE: Ovom vežbom unosite 7 puta više KISEONIKA nego običnim disanjem!

LEGLO SU BAKTERIJA I PRLJAVŠTINE! Očisiti NAJNEPRISTUPAČNIJA mesta na RADIJATORU, zablistaće kao novi!

LEGLO SU BAKTERIJA I PRLJAVŠTINE! Očisiti NAJNEPRISTUPAČNIJA mesta na RADIJATORU, zablistaće kao novi!

- Pokazivala mi je delove venčanice i rekao sam joj da su lepi, slagali su se uz moje odelo. Na kraju je pokazala haljinu i pitala me šta mislim. Pitao sam je da li želi istinu i moju kritiku ili je sigurna da joj se sviđa i samo želi da mi pokaže. Rekla je da želi moje mišljenje - priča mladoženja.

Mlada je obukla venčanicu i izašla pred njega.

- Prva pomisao mi je bila "blago razočarenje" - rekao je on.

venčanica
venčanica
Foto: Shutterstock

Pre kupovine haljine, njegova verenica mu je pokazala inspirativne fotografije "uskih, izazovnih venčanica" koje bi se uklopile u njihovu šumsku temu venčanja. Stoga je on i očekivao tako nešto, ali se umesto toga buduća mlada pojavila u balskoj haljini.

- Ona je prelepa žena i izgleda super u svemu, ali ju je haljina potpuno poklopila i nije išla uz temu venčanja koju je toliko pripremala. Izabrala je ultra šljašteću haljinu sa ogromnim zvonom. Suštinski je izabrala ogromnu haljinu "Diznijeve princeze" i prosto mi se nimalo nije dopalo kako je to izgledalo - iskren je bio mladoženja.

Priznao je verenici da mu se haljina ne sviđa.

- Utihnula je i odjurila nazad na sprat, potom izletela iz kuće i otišla kod svoje mame - naveo je mladoženja koji je kasnije primio "tešku poruku", a verenica ga je i blokirala na telefonu.

par, svađa
par, svađa
Foto: Shutterstock

On je rekao da im je ovo bila "prva velika svađa" i da mu je zasmetalo jer ju je lepo pitao da li želi njegovo iskreno mišljenje. Kasnije je izneo još detalja. Naveo je da je haljina koštala 9.000 dolara, što je možda bio razlog dramatične reakcije njegove verenice, s kojom treba da stane pred oltar za svega devet meseci.

Neki korisnici "Redita" su kritikovali mladoženju zbog "neosećajnosti" i manjka obazrivosti.

"Šta može dobro da izađe iz toga da joj kaže da ti se ne sviđa haljina koju je ona već kupila?" upitao je jedan korisnik, savetujući mladoženju da joj kaže da bi mu se dopala sa nekoliko manjih izmena "Izaberi nešto što može prepraviti. Onda ćeš je možda poštedeti muke".

poruka, telefon
poruka, telefon
Foto: Shutterstock

"Imate li istoriju brutalne iskrenosti među sobom? Zvuči kao da je ona bila nespremna za mogućnost negativne reakcije. Ako si inače taktičniji onda ovo definitivno nije bio trenutak da prekineš s tim" smatra drugi.

Par je dobio više od 3.000 komentara a većina korisnika je smatrala da je mladoženja u krivu, ipak neki su stali na njegovu stranu.

“Kažnjavati svog partnera jer ima mišljenje koje se ne slaže sa tvojim. Stvarno neverovatno”, rekao je jedan od njih.

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd