fbpx
Skip to main content
Mia-Borisavljević

MIA BORISAVLJEVĆ: Peglanje, kuvanje i čišćenje su gubljenje vremena kada imate dva posla i dva deteta!

Foto: Srbija Danas
O kućnim poslovima brinu moja majka, spremačica i bebisiterka. Ja ne mogu da dođem na red, sve i da hoću

Kao što kaže tekst jedne njene pesme - samo je bitno da gori. Takva je i Mia Borisavljević, jedna od najlepših i najatraktivnijih pevačica na našoj estradnoj sceni. Iz svakog njenog gesta oseća se životna vatra, jer je uspešna na više polja, od pevanja do privatnog posla kojim se bavi zajedno sa svojim partnerom Bojanom Grujićem.

Sa obe noge na zemlji, ona u poslednje tri godine privlači pažnju kao posvećena majka trogodišnje Eme i nedavno rođene ćerke kojoj je takođe dala ime od tri slova. Uvek konkretna i otvorena, ovih dana doživljava i velike pohvale na račun svog izgleda jer i pored dvoje dece izgleda kao devojka.

TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA JAPANKI: Sve žene 50+ treda da koriste OVAJ sastojak!

TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA JAPANKI: Sve žene 50+ treda da koriste OVAJ sastojak!

MODNA DOMINACIJA DARIJE KISIĆ: Savršen poslovni stajling izgleda baš ovako! (FOTO)

MODNA DOMINACIJA DARIJE KISIĆ: Savršen poslovni stajling izgleda baš ovako! (FOTO)

- Drago mi je što imam dve ćerke, jer me detinjstvo podseća prvenstveno na moju sestru Ivu i nadam se da će se njih dve voleti baš kao nas dve., rekla je Mia.

S obzirom da pevačica važi za uvek doteranu i fenomenalnog izgleda, ona je otkrila kako to postiže.

- Sport je moja velika ljubav. Zbog toga smo Bojan i ja otvorili fitnes studio "Mia bodi spejs", specijalizovan za mršavljenje, izbacivanje toksina i oblikovanje tela. Te sprave mi mnogo pomažu da se brzo vratim na željeni izgled i, naravno - umerenost u ishrani. Nije mi to naporno, obožavam treninge i ne radim ih zbog dobrog izgleda. To je nešto što dođe kao neminovan rezultat.

Naravno, logičan sled pitanja za Miju je bio upravo taj. Kako uopšte postiže sve, da izgleda odlično, bude posvećena majka i uspešna u svom poslu. Kako postiže obaveze oko kućnih poslova?

- O tome brinu moja majka, spremačica i bebisiterka. Ja ne mogu ni da dođem na red, sve i da hoću! Dugo sam živela sama i nijedan kućni posao nije mi bauk. Ali u ovom slučaju je samo gubljenje vremena kada imate dva posla i dva deteta., zaključila je popularna pevačica.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
0 Beograd