Skip to main content
Devojka

NAJSTARIJI TRIK KOJI DONOSI SREĆU I BLAGOSTANJE: Potrebno je da uradite samo 1 STVAR

Foto: Profimedia
Mapa želja ispuniće svaku Vašu želju, a ne treba vam mnogo da je sami napravite

Kako sve ovo funkcioniše? Zašto želje počinju da se ispunjavaju kao po magiji?

Sve je ovo zapravo vrlo jednostavno i logično. Stvaranje "Mape želja" usmerava vaše misli u pravom smeru, Sada mi maštamo sa namerom. Kada pogledamo kartu, naša podsvest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja. Kao rezultat toga, naši najvažniji snovi počinju da se ostvaraju. Fokus je uvek na cilju, ali u međuvremenu naš mozak počinje da usvaja načina kako da savladamo male prepreke. Ideje su sada locirane u našoj podsvesti.

Kako i kada napraviti Mapu želja?

Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

ZORANA JE UJEO ZARAŽENI KOMARAC: Počelo je od ranice na obrazu, a onda nije mogao da podigne balon sa vodom

ZORANA JE UJEO ZARAŽENI KOMARAC: Počelo je od ranice na obrazu, a onda nije mogao da podigne balon sa vodom

Izaberite svoj dan. Inače, svaki poduhvat najbolje je počinjati na rastući mesec (doba rastućeg meseca traje dve nedelje, to je zapravo period mladog i punog meseca).

Stvorite zatim prijatnu atmosferu. Uključite laganu, ambijentalnu muziku, ne dozvolite da vas bilo ko ometa, zaronite u „san“ i počnite da stvarate viziju sledeće godine vašeg života. Razmišljajte o tome kakva osoba želite da budete, šta želite da posedujete, kakve stvari želite da radite, ko su osobe koje želite u blizini, gde želite da putujete. Fokusirajte se na svaku temu dovoljno, tako da vam te slike ostanu u svesti.

Uzmite veći list papira Podelite na devet ravnih delova. Svaki deo obojite bojama po Feng šui-u. Pripremljene slike sa svojim željama lepite u određene delove Vaše mape:

Centar: zdravlje. Ovde zalepiti svoju sliku, poželjno da izgledate srećno i nasmejano na njoj. Severo-zapad: novac, bogatstvo. Ovde nalepite slike, vezane za Vaše želje (slike novca, vile, jahte, auta, novog stana…) Jugo-zapad: ljubav, brak. Lepite sliku (slike), koje definišu Vaše želje u ovom delu mape. Zapad: deca, kreativnost. Jugo-sever: putovanja, učenje Sever: karijera Jugo-istok: znanje, mudrost Istok: porodica.

leto
leto
Foto: Profimedia

Najbolje je početi od sredine i nastavite u smeru kazaljke na satu. Glavna stvar u ovom magičnom procesu je da osetite radost, euforiju, zahvalnost i sreću, zamislite da je želja već ispunjena.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd