fbpx
Skip to main content
mlada

NIJE NI SLUTILA ZA KOGA SE UDALA: 6 meseci nakon venčanja je saznala BOLNU ISTINU!

Foto: Profimedia
Očajna je...

Udala sam se pre samo šest meseci i mislila sam da će nam ovo biti najsrećniji dani braka, a slučajno sam otkrila da u stvari pojma nemam za koga sam se udala!

Mlada
Foto: Profimedia

Imam 29 godina i bila sam uverena da sam srećno udata. Za muža sam se udala nakon dve godine zabavljanja, a onda sam saznala da ima drugu ženu i sina. Inače, oboje smo iz Indije ali živimo u Velikoj Britaniji. Sve sam saznala kada sam slučajno naletela na mejl namenjen njemu i toj drugoj ženi, naslovljen na "Gospodin i gospođa".

Odmah sam mu rekla šta sam našla i briznuo je u plač. Delovao mi je očajno i priznao mi je da je imao ugovoreni brak u Indiji, ali me je i uveravao da tu ženu ne voli.

Zaljubio se, rekao mi je, u mene, i shvatio da želi da bude u braku sa mnom. Venčali smo se pre šest meseci, i to na brzaka, samo građansko venčanje, zbog čega su moji roditelji bili očajni.

Moj suprug kaže da neće reći svojoj ženi za mene, a ja ne znam šta da mislim o tome, znam samo da ne želim da budem njegova mračna tajna - tako glasi pitanje zbunjene čitateljke, a ovako glasi i odgovor psihologa i kolumnistkinje, Didri:

Želela je da snimi bebu kako se rita u stomaku, a kamera je ZABELEŽILA OVO! (VIDEO)

"To nije brak već predvorje pakla. Vaš muž možda zaista i ne voli svoju prvu ženu, ali teško da će se od nje razvesti i teško da će situacija tu ikada biti jasna. Dakle, ako rešite da ostanete sa njim, živećete u bigamiji."

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd