fbpx
Skip to main content
Miša Aleksić

"Pisao sam joj pisma svaki dan i odgovarala mi je!" Miša Aleksić je VOLEO jednu ŽENU, ostao sa njom do kraja!

Foto: Youtube printscreen/Grand tv
Imali su jednu ćerku, a ovako je počela njihova ljubavna priča!

Miša Aleksić, gitarista benda Riblja čorba, preminuo je danas u 67. godini života. On je bio na lečenju od korona virusa u KBC "Bežanijska kosa", a stanje mu se pogoršalo i bio je prebačen na respirator.

Legendarni muzičar, ostaće upamćen kao jedan od frontmena grupe "Riblja čobra", pored Bore on je  jedan od ljudi koji su obeležili jednu eru kada je reč o muzici i pesmama koje će ostati zauvek.

Miša Aleksić
Miša Aleksić
Foto: Youtube Printscreen/Riblja Čorba Official channel

Miša je često isticao da je srećan jer je u životu postigao ono što je za njega bilo bitno, imao je dobre prijatelje iz benda sa kojima je stvarao, ali i porodicu, suprugu koja je sa njim ostala do kraja, kao i ćerku na koju je bio ponosan.

Miša i njegova supruga upoznali su se pre njegovog odlaska u vojsku, ljubav je bila jaka, pa su pisali jedno drugom svaki dan i odmah se venčali po njegovom povratku iz vojske.

- Kad sam već kod vojske, da kažem da sam suprugu upoznao još pre toga, pre nego što sam otišao na odsluženje, kako se to kaže. Dok sam ja bio u vojsci, svaki dan sam ja njoj pisao pismo i svaki dan je ona meni odgovarala! Tako smo se dogovorili da, čim ja dođem u Beograd, odmah napravimo svadbu i od tog trenutka do danas je sa mnom. Jasmina i ja smo dobili ćerku Minu posle šest godina braka, ona je zaista super dete, samo da poželite. Završila je dramaturgiju.Nije nikad htela da se bavi muzikom, nije je to zanimalo. Napisala je knjigu "Dnevnik jedne ključaonice", a pisala je i drame za decu. Kad je bila mala, bila je jako popularna u školi, svi su znali da joj je tata iz Riblje čorbe, ali se nije time opterećivala - ispričao je Miša jednom prilikom.

 

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd