fbpx
Skip to main content
Muškarac šalje poruku

BIVŠI VAM I DALJE ŠALJE PORUKE? Dajemo vam 8 razloga zašto to radi!

Foto: Profimedia
Nije on baš cvećka...

Iako više niste zajedno, on kao da je to zaboravio pa ne prestaje da zivka niti da šalje poruke. Šta se krije iza toga i zbog čega to radi?

1. Iz navike

Poruka za “dobro jutro” i “laku noć” bila je deo njegove rutine i ne može da se oslobodi. Neobično mu je jer ne dobija više slatke jutarnje pozdrave, a i ne šalje nikome (još uvek) i zato jednostavno ima potrebu da vas na neki način aktivira u svom životu.

ISPOVEST SPONZORUŠE: U vezi sam sa bogatim starcem - plaća mi račune i kupuje SVE, a kada imamo se*s...

2. Nedostajete mu

Svakako najočigledniji razlog za slanje poruka nakon raskida i ne možete ga kriviti. Ljudi se brzo vezuju i osećaja nedostajanja će se svkako javiti bilo da je veza duga ili je trajala par meseci.

SVE VREME STE BILI U ZABLUDI: Otkriveno kakve grudi muškarci najviše vole

3. Čuo je da imate nekog novog

Još uvek nema dokaza za to, a gde će dobiti najsigurniji odgovor nego od vas. U nekim slučajevima bivši momci osete potrebu da se ponovo vrate u vaš život baš kada čuju da ste nastavili dalje. Ne možete ga opet kriviti, jednostavno to je u ljudskoj prirodi.

mobilni
Foto: Profimedia

4. Nešto ga je podsetilo na vas

S vremena na vreme, neke nas stvari podsete na bivše partnere i jednostavno imamo potrebu  ako smo raskinuli na uljudni način. Takva poruka ne mora uvek imati neko duboko značenje.

5. Želi da mu se vratite

On želi novu priliku i učiniće sve da je dobije. Tu pre svega mislimo na činjenicu da će biti ponizan, davati komplimente i stalno ispitivati kada ste slobodne za kafu.

HOĆETE IH POSLUŠATI? 12 stvari koje muškarci savetuju ženama za dobar SE*S!

6. Nema nikoga

Sve je u znaku zajedništva i romantike, a on nema nikog za maženje ispod ćebeta, odnosno za seks.

7. Želi da vas iznervira

Njegovo zivkanje i slanje poruka ima samo jednu svrhu: da vas iznervira  jer se on oseća uznemireno, ljuto i frustrirano zbog odluke da prekinete s njim.

8. Treba mu vaš savet

Ako ste završili u dobrim odnosima, postoji velika šansa da će te s vremena na vreme pitati za neki savet, pomoć i uslugu. Koliko god to vama bilo čudno, njemu nije.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
16 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19