fbpx
Skip to main content
Mlada

"Ne želim da se udam i da imam decu!" Ispovest DEVOJKE koja je ZAPALILA internet!

Foto: Profimedia
Napravila haos!

Pre nego što stupite u brak, bitno je da sa sobom raskrstite da li ste spremni za ovaj potez. Ono što je pored postavljanja prioriteta takođe bitno je da ukoliko ste u vezi, partneru naglasite da ne želite ili niste spremni za brak, kako biste i sebe i njega poštedeli neprijatnih situacija. 

Prenosimo vam ispovest devojke koja ne želi da se uda, ali je u vezi sa muškarcem koji želi porodicu. 

Mlada
Foto: Profimedia/ilustracija

- Volim samoću i zbog toga ne želim da se udam. Volim svoga dečka i želim da stvari ostanu kakve jesu. Međutim on želi da živimo zajedno i stvaramo porodicu. Ja želim ujutru piti kafu u tišini pre posla, volim uveče piti vino i čitati knjigu, raditi šta god ja želim, slikati, ići na trening, spavati kad mi se spava i kuvati kad se meni kuva a ne kada moram i gledati omiljene serije i filmove. Bila sam nedelju dana sa dečkom i njegovim bratanićima u nekoj njihovoj vikendici na selu. Nisam imala ni 5 trenutka tišine i mira da uživam u prirodi sa mojim dečkom. Deca su bila nemoguća i nisu nas ostavljale same ni sekunde. Dečko mi je nakon toga ponosno rekao: "Kako bi bilo lijepo da imamo našu decu i da nam svaki dan bude ovakav?". Ne, ne bi bilo lepo uopšte!  Jedva sam čekala da se vratim kući u svoj mali stan u kojem nema buke i haosa. Umesto da mi ta nedelja dođe kao odmor ja sam se vratila umorna i nesrećna - glasila je ispovest devojke, nakon koje su usledili mnogobrojni komentari. 

Svađa
Foto: Profimedia/ilustracija

Mnogi koji su ovo pročitali smatraju da je devojka sebična i da vodi računa samo o svom interesu, a mnogi su joj zamerili i to što o ovome nije obavestila svog dečka i otvoreno mu saopštila svoje prioritete, kako bi svako od njih dvoje imao prostor da u životu pronađe ono što mu odgovara. 

- Ti si po meni sebična osoba, očigledno gledaš samo svoje želje. Ako momak želi porodicu nema potrebe da ga sputavaš u tome svojim sebičnim ponašanjem. Raskini sa njim da on nadje svoju sreću - glasio je jedan od komentara. 

- Bolje da se rastanete što pre i ja sam stalno imala problema jer svi žele decu a što ste duže zajedno samo se pretvori u agoniju. Nađi nekog ko voli isti način života kao i ti. I sigurno se nećeš pojakati kasnije. Ja barem nikad nisam čak sam sve sigurnija u dobru odluku i nakon 30 godina - pisalo je u komentarima. 

- I ja volim tišinu... Ali jednostavno smatram da je taj haos (deca) potreban u životu. Jednom, kada deca odrastu, imaćeš ponovo svoj mir, ali će ti najlepši trenuci upravo dolaziti iz tog haosa. Nemoj živeti život nepravedno, imaš šansu da stvoriš novi život, a ko zna, možda i promeni svet - glasio je jedan od kometara. 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd