fbpx
Skip to main content
seks

ĆUTANJE JE ZLATO: Ovih 6 tema nikako ne potežite nakon SE*SA ako hoćete da sačuvate vezu!

Foto: Profimedia/ilustracija
Dobro obratite pažnju...

Ako neposredno nakon seksualnog odnosa volite da razgovarate sa svojim partnerom, moramo vas upozoriti da ste na poprilično osetljivom terenu. 

Naime, terapeutkinja za seks Eliza Bokin ističe kako su svi ljudi pre, za vreme i nakon seksa u najranjivijem mogućem stanju i da određene teme mogu nepovoljno uticati na emocije, raspoloženje, ali i iskrenost odgovora. Zato sledeći put izbegavajte ovih šest tema nakon seksa. 

ZA JOŠ BOLJI ORGAZAM! 5 načina da upotrebite LUBRIKANT za više zabave - jedan će vam se POSEBNO dopasti

1. Nemojte kritikovati partnerov seksualni performans

Čak i ako niste bile najzadovoljnije na svetu, nemojte početi da ga oštro kritikujete odmah nakon samog čina. To vreme pre iskoristite za dalje razmenjivanje nežnosti, a o mogućim poboljšanjima po pitanju seksa razgovarajte kasnije. 

Ovih 10 stvari rade samo najbolji muževi

2. Nemojte komentarisati telo partnera

Ukoliko upozorite partnera neposredno nakon seksa da bi se trebalo da se vrati u teretanu, verovatno ćete ga toliko posramiti da će početi odbijati intimne odnose s vama. Ako ga zaista volite, nakon seksa pre razgovarajte o tome što vam se na njemu najviše sviđa. 

Seks
Foto: Profimedia

3. Izbegavajte razgovor o nekim nerešenim problemima

Svi nakon seksa žele da ostanu u zen fazi što je duže moguće. Zato nemojte razbijati idilu razgovorom o svekrvi ili neplaćenim kaznama za parkiranje. 

ON BI DA VAM DIGNE NOGE, A OVAJ ŽELI LJUBAV: Evo kako na S*KS gledaju astro muškarci!

4. Ne spominjite bivše partnere

Upoređivanje ili sećanje na bivše partnere uvek je loša ideja, a nakon seksa pogotovo. Pokušajte tu temu izbegavati uvek. 

seks
Foto: Profimedia

5. Ne pitajte gde je naučio određenu veštinu

Osim što ne treba da spominjete svoje bivše, nemojte ga podsećati ni na njegove. Ako vam se sviđa to što radi, jednostavno ga pohvalite bez znatiželje za pozadinskom pričom. 

6. Zaboravite na ozbiljna pitanja o budućnosti vaše veze

Ta je tema namenjena za prilike u kojima niste u krevetu, bez odeće. Posebno ako je reč o nečem što je poprilično sveže i što za drugu stranu možda još uvek nije ni nešto ozbiljno. Ako zaista želite znati njihove namere, pitajte ih to na suptilan način za vreme večere, kafe ili šetnje. 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd