Skip to main content
Seksi lice

DA SMO OVO ZNALI RANIJE: Eksplozivni ORGAZMI na sve strane, ali evo u čemu je CAKA!

Foto: Profimedia/ilustracija
Nećete pogoditi!

Nakon napornog treninga teško je izdvojiti još snage za bilo koju drugu aktivnost, ali ovo biste mogli uzeti u obzir. Naime, nakon treninga je pravo vreme da imate seks, a evo i zašto. Za vas smo izdvojili razloge zbog kojih biste malo snage uvek trebalo da sačuvate.

NE KUKAJTE VIŠE: Ovo su znaci da ste u DOBROJ vezi, iako vi toga niste svesni!

seks
Foto: Profimedia

KAKO MAMA KAŽE I VOLIM SAMO SEBE: Sedam tipova muškarca koji se nikada ne menjaju! Izbegnite ih ako možete!

Bićete više uzbuđeni

Istraživanja su pokazala da vežbanje značajno povećava seksualno uzbuđenje. Seksualna terapeutkinja Alin Zoldbrod to objašnjava povećanom cirkulacijom koja se razvija tokom vežbanja i koja utiče na povećani protok krvi u vagini i klitorisu, prenosi "Health". Takođe, istraživanja su pokazala i da 20 minuta vežbanja može da pripremi telo žene za seksualna uzbuđenja, koje će tokom seksa intenzivnije reagovati.

SREĆNA I RASPAMEĆENA: Ovo je pravo REŠENJE za nezadovoljenu UDATU ženu! SEKS iz snova u BRAKU (FOTO)

Bićete aktivni

Za seks je jako bitna slika kakvu osoba ima o sebi. Istraživanje časopisa "Sexual Medicine" iz 2016. godine pokazalo je da one žene koje nisu naročito zadovoljne svojim telom, pokazuju i manju želju za seksom i uzbuđenje tokom istog. Tajna je u tome da pronađete vežbe zbog kojih ćete se osećati bolje i atraktivnije i na taj način povećati samopouzdanje.

OTKIDAJU NA OVO! 14 stvari kojima muškarci nisu u stanju da ODOLE kod nežnijeg pola!

seks
Foto: Profimedia

OBAVEZNI PRIRUČNIK: Pet stvari koje mora da zna svaka PREVARENA žena!

Orgazmi će bit jači

Bez obzira na to radi li se o jogi ili dizanju utega, svaka fizička aktivnost pomaže smanjiti tenzije i povećava razinu endorfina. Zahvaljujući tome, telo se opušta, a osoba postaje svežija i veselija, što vodi prema boljem orgazmu.

Postaćete bliskiji sa partnerom

Osim što s partnerom provodite vreme u bioskopu, restoranu ili pred televizorom, zašto ne biste zajedno i vežbali? To može biti izrazito zabavno, a može poslužiti i kao predigra za seks. Istraživanja su pokazala da su parovi, koji zajedno učestvuju u uzbudljivim aktivnostima, zadovoljniji i u krevetu. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd