fbpx
Skip to main content
manekenka

"Kupovao mi je samo markirane haljine, danima smo vodili ljubav": Ispovest manekenke koja je bila sa ŠEIKOM

Foto: Youtube printscreen/ 60 Minutes Australia
Obezbedio je u potpunosti materijalno, ali ništa nije besplatno...

Haremi saudijskih šeika uvijek su privlačili pažnju javnosti. No, što se o tamo događa uvek je bila misterija koji je pomalo razjasnila knjiga 60-godišnje Džil Dod,  koju je objavila 2017. godine, no ona je i nedavno otkrila nove detalje.

Danas je možda poznatija kao uspešna poslovna žena i osnivačica modnog brenda "Roxy", no tokom osamdesetih bila je jedna od devojaka u haremu saudijskog šeika i trgovca oružjem Adnana Khashogija. Dod je upoznala Kashogija na jednoj zabavi u Parizu kad je imala 21 godinu.

On joj je prišao i zamolio je za ples. U tom trenutku ona nije znala s kim pleše, doznala je to tek kasnije. U to vreme Khashogi je imao četiri milijarde dolara i mnogi su verovali da je tada bio najbogatiji čovek na svietu.

Poznati Saudijac bio je najpoznatiji trgovac oružjem koji je sarađivao s brojnim zemljama, proizvođačima oružja, ali i privatnim klijentima iz cielog sveta.  Dod je u trenutku kad ga je upoznala radila kao model. Nju je zaintrigirao njegov ekscentričan način da privuče njenu pažnju, osobito trenutak kad je slomio čašu šampanjca kad su zaplesali. Nakon što su seli, svojom krvlju napisao je na njezinu ruku "volim te".

  - Nisam imala pojma ko je on, ali mi se jako sviđao - ispričala je. 

U trenutku kad su se upoznali, Khashogi je već bio oženjen i otac petero deco, ali imao je pravo na 11 žena ''za zadovoljstvo''. Jedna od njih ubrzo je postala i ona.  Živela je u njegovim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za s*ksualni odnos s bogatašem.

Uživali su u zajedničkim večerama, a vodio ju je i na najluksuznije zabave. 

- Zaključali bismo se u sobu i danima vodili ljubav, jeli, kuvar nam je donosio hranu, uzimali bismo kokain i spavali kad god smo želeli - ispričala je Džil pre par godina za Independent, a ove godine otkrila je i prethodno nepoznate detalje.

 Prije nego što su uopšte stupili u vezu, potpisala je s njim petogodišnji ugovor. U njemu je stajalo da će se on pobrinuti za nju u apsolutno svim aspektima, no ona će mu morati biti 24/7 na raspolaganju. 

 

Prihvatila je to i u samom početku nije bila ljubomorna na druge žene u haremu, no nakon što joj je dijagnosticirana anksioznost takav život ju je počeo odbijati. Nakon što je videla na ruci druge žene identičan prsten kakav je i ona imala, shvatila je da to nije život s milijarderom kakav je sanjala.

-  Raskinuli smo ubrzo nakon toga i uglavnom sam osećala olakšanje jer sam shvatila da je trčanje za srećom kroz novac kao da trčim za svojom senkom - rekla je. 

Svoje iskustvo objavila je u knjizi "Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" 2017. godine. Nakon harema posve je promenila život. Udala se i rodila troje dece.

– Nikad se nisam smatrala kurvom, a i dalje to ne mislim o sebi – kaže ona. Njen ljubavnik, kontroverzni Adnan Khashogi preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
27 Beograd