fbpx
Skip to main content
Devojka

Evo šta MUŠKARCI ZAISTA ŽELE - 10 stvari koje bi svaka žena trebalo da zna!

Foto: Youtube printscreen/Stella Cini
Iznenadićete se.

Sve žene su uglavnom ubeđene da se muškarci zaljubljuju u njih zbog savršenog izgleda. Međutim, istina je mnogo drugačija i nema nikakve veze sa savršenim telom, savršenom šminkom i provokativnom odećom, radi se o sitnicama na koje žene uglavnon ne obraćaju pažnju.

1. Zaobljeni stomak

Potpuno suprotno popularnom verovanju, zategnut stomak nije ono o čemu muškarci teže kada razmišljaju o ženi. Ne postoji ništa lepše od ženskog stomaka koji je mekši i okrugliji. Jedna od najlepših žena svih vremena, Merilin Monro, rekla je "Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona".

Merilin Monro
Merilin Monro
Foto: Profimedia

2. Dobar apetit

Žene koje su previše zabrinute oko svoje dijete, uopšte nisu privlačne muškarcima. Imati zdrav apetit, i ukoliko bez straha jedete ono što želite, ne mareći šta će drugi misliti i reći je ono što muškarci žele. To naravno ne znači da bi trebalo da se prejedate na prvom sastanku.

3. Naočare 

Ukoliko nosite naočare od svojih ranih tinejdžerskih dana, to zaista može biti mučenje, kada ste odrasla osoba, ovo daje potpuno suprotan efekat. Zapravo će devojke i žene sa naočarima biti primećenije od onih koje ih ne nose. Naočare će učiniti da izgledate nezavisno i kao da ste puni samopouzdanja.

devojka
Foto: Youtube printscreen/Stella Cini

4. Jutarnje rastezanje

Naravno da muškarci vole kratke suknje i visoke potpetice, ali gledati ženu u kućnom okruženju im je takođe privlačno. Muškarci vole kada izađete iz kreveta, protežete se i nosite pidžamu. Muškarci na takve žene gledaju kao na otvorenije i ranjivije.

5. Neuredna kosa

Možete potrošiti mnogo vremena i novca kako bi vaša kosa izgledala savršeno, ali će se muškarci uglavnom uvek opredjeliti za vašu prirodnu kosu. Zapravo, neuredna, prirodna kosa je muškarcima privlačnija od one koja je savršeno sređena.

Devojka
Foto: Profimedia

6. Bez šminke

Muškarcima se uglavnom najviše dopadaju devojke koje se prirodno šminkaju ili ne nose šminku uopšte, i to nije samo zato što oni vole prirodno. Mnoge muškarce obija sama pomisao da će vas poljubiti i da će na njihovim usnama ostati tona karmina.

7. Bore

Bore više pogađaju žene nego muškarce. Zapravo mnogi muškarci smatraju da je po koja bora poprilično privlačan detalj. Uostalom, bore su dokaz našeg iskustva, mudrosti i zrelosti.

8. Bikini zona koja nije pocrnela na suncu

Žene se često uznemire kada vida razliku između bikini zone i ostatka kože. Međutim, čini se da ovaj "problem" muškarcima ne smeta uopšte. Zapravo će ovaj kontrast u boji kože mnogim muškarcima biti veoma privlačan.

bikini
Foto: Profimedia

9. Maksi suknje

Duga, lepršava suknja nije ništa manje privlačnija od mini suknje. Maksi suknje su kao tajna koja tek čeka da bude otkrivena. Čak i ako je vaš muškarac video vaše noge milion puta do sada, ova suknja će im svakako zagolicati maštu.

10.Stopala

Većina muškaraca će stopala svoje devojke smatrati izuzetno privlačnim. Prošli su dani kada bi muškarac video stopala žene tek nakon braka. Međutim, iako je danas slobodnije vreme, muškarcima su ženska stopala i dalje privlačna.

noge
noge
Foto: Profimedia
Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd