fbpx
Skip to main content
par

"Upomoć, moj DEČKO NE želi S*KS, šta da radim!" Devojka se ŽALILA na forumu, dobila BRUTALAN ODGOVOR!

Foto: Profimedia
Teška situacija!

Seks definitivno nije jedini preduslov za uspešnu vezu, ali je ma šta partneri mislili veoma bitan za održavanje bliskosti i intimnosti. Ukoliko izostane ili ga nema na tako reći početku veze, to je alarm za uzbunu i partneri bi trebali da preispitaju svoju vezu, pogotovo ukoliko je bilo ko u ovoj vezi zbog ovoga nezadovoljan. Neki ljudi imaju nizak libido, te za njih ovo nije problem.

"Ovako, očajna sam. Sa dečkom sam u vezi skoro 2 god i mi uopste nemamo sex. Na pocetku veze smo imali, a onda sam ja otišla kuci preko raspusta i sve se promenilo. Kada sam se ponovo vratila na fax - nista od sexa. I tako to traje vec godinu i po dana.

Verovatno ćete da mi kažete da ga otkačim, da je gej ili da me vara, bar su to rekle moje drugarice. Ne mogu da ga otkačim jer ga volim, nije gej i po tome kako se ponaša i koliko vremena provodimo zajedno sam 99% sigurna da me ne vara.

RUŽNE DO BOLA! Ova OBUĆA je HIT ovog proleća, devojke je NOSE uz bukvalno svaku odevnu kombinaciju!

RUŽNE DO BOLA! Ova OBUĆA je HIT ovog proleća, devojke je NOSE uz bukvalno svaku odevnu kombinaciju!

ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA KARIJERE I NAPUSTILA BEOGRAD: Obožavali smo je u "Mješovitom braku", a ona danas ne izlazi iz teretane i izgleda kao BOMBA (FOTO)

ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA KARIJERE I NAPUSTILA BEOGRAD: Obožavali smo je u "Mješovitom braku", a ona danas ne izlazi iz teretane i izgleda kao BOMBA (FOTO)

raskid
seks, ljubav, krevet, par, muškarac, žena
Foto: Profimedia

Probala sam sve moguće, ali ne ide... Nece čak ni da razgovara o tome, samo se vadi na neku depresuju. Pre je smisljao neke glupe razloge, ne znam vise šta da mislim. Stvarno ga volim i znam da me voli, mnogo se lepo ponaša prema meni, svi misle da smo idealan par. Pažljiv je, ljubi me i gnjavi non stop, ali sexa nema", otkirila je očajna devojka, a ubrzo je stigao odgovor.

"Reci cu ti nešto, nemoj da se ljutiŠ. Sve mi mislimo da nas nas dragi ne vara. Ja ih malo znam koje misle da vara, a to su uglavnom ljubomorne nesigurne žene koje su se izgubile u svemu tome. Evo ja prva bih se zaklela da je baš moj drugaciji i da ne bi nikad. Šta je poenta, svi koji varaju neČiji jesu i one za njih isto misle...NE, reći ćes. Ti ne znaš kako je dobar, fin, pažljiv...sve znam, ali to ništa ne mora da znači da te ne vara. Što me dovodi do mogucih razloga iz kojih nemate seks:

1. vara te
2. preispituje svoju seksualnu orjentaciju
3. ima ozbiljnih psiholoŠkih ili zdravstvenih problema (u retkim slučajevima)

Ja bih na tvom mestu dobro proverila. Imala sam takvu vezu, eh, kako sam bila naivna. Mladost, glupost. Samo ti to ispitaj sa strane. Srećno ti bilo.", usledio je odgovor jedne žene na forumu, a zatim i još nekoliko saveta sličnih sledećem. 

"Pa ako je zaista depresija u pitanju, nije čudno, ali u tom slučaju bi trebao obavezno da potraži stručnu pomoć, jer problem neće nestati sam od sebe nikako, može mu biti samo gore. Depresija je jednostavno bolest i mora da se leči."

žena
žena
Foto: Profimedia

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
19 Beograd