fbpx
Skip to main content
veza

Muškarci kod žena svog života traže ovih 7 stvari!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Mnogi veruju da su žene složenija stvorenja od muškaraca. Međutim, muškarci nisu tako jednostavni kao što se čini na prvi pogled. Ženama će biti od velike pomoći ako znaju šta je to što muškarci žele ili očekuju od njih.

Evo spiska sa nekoliko stvari koje muškarci traže u ženama svojih snova:

Nepredvidljivost

Muškarci cene spontanost i neobične ideje. Predvidive žene brzo postaju dosadne, a muškarci gube interesovanje za njih. Ako želite da zadržite partnera, zadržite nivo adrenalina na odgovarajućem nivou.

SVI SU JE JURILI ZA FOTKU! Vrela Poljakinja pokazala BUJNE GRUDI, pa ZALUDELA celu Rusiju! (FOTO)

Karakter i ličnost

Muškarci vole žene koje ponekad mogu pokazati svoju ličnost, koje imaju svoje mišljenje i koje ne menjaju svoje ideje na svaka dva minuta. Glavna stvar koju muškarci žele je lepa žena sa dobrim smislom za humor koja ih neće poniziti u društvu.

Osmeh

Verovatno ste često čuli da su žene sa divnim osmehom jednostavno šarmantne. Prekrasan osmeh osvaja muškarce. Može biti čak i važniji od lepe figure ili šminke. Ponekad, da privučete muškarca dovoljno je da se samo osmehnete. Takođe, predivni zubi su važni za predivan osmeh, pa razmislite o tome.

KOJI JE VAŠ FAVORIT: Kupaći kostimi koje nose najpopularnije devojke sa Instagrama! (FOTO)

pege
Foto: Profimedia

Samopouzdanje

Muškarci vole ambiciozne žene koje mogu reći šta imaju na umu. Žena koja nema svoje mišljenje i jednostavno se slaže sa svim njegovim odlukama neće oduševiti nijednog muškarca.

Međutim, u odnosima je potrebno pridržavati se pravila 50/50, to jest, da jedan partner daje isto koliko i drugi. Žena ne bi trebalo da se plaši da s vremena na vreme preuzme odgovornost. Naravno, previše tvrdoglava žena koja veruje da je uvek u pravu - neće se smatrati atraktivnom.

LEPA BRENA OPRAVDALA TITULU BALKANSKE ZVEZDE! Mami UZDAHE u prelepoj haljini boje LAVANDE! (FOTO)

Poštovanje

Žena treba da shvati da muškarac ima prijatelje i porodicu. Ona mora dozvoliti svom partneru da provede slobodno vreme sa svojim najdražima. Čak i ako vas muškarac pita da se pridružite, recite da ćete to učiniti sledeći put. Muškarci vole ovu vrstu žena.

Muškarac i žena flertuju
Foto: Profimedia

Zanimljiva osoba

Niko neće želeti da bude blizu žene koja se stalno žali na njen život i druge ljude. Pronađite hobi ili potražite nešto što stvarno želite da radite, a to će vas učiniti srećnim. Muškarci se dive inteligentnim ženama koje su spremne da razgovaraju satima. Um je jedna od najpopularnijih osobina koja privlači muškarce.

Smisao za humor

Smisao za humor oduvek je bio i biće odličan kvalitet, kako za muškarce, tako i za žene. Osoba sa smislom za humor, sposobna da se smeje uprkos sudbini, uvek privlači, bez obzira na pol.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd