fbpx
Skip to main content
Grudi

Muškarci su opsednuti vašim grudima, evo i zbog čega

Foto: Profimedia
Konačno smo dobile objašnjenje.

Sve počinje kad se rode: prvo ih majke doje i tako muškarci neraskidivo zavole ženske grudi. Leri Jang i Brajan Aleksander, autori knjige “ Hemija među polovima: Ljubav, seks i naučna privlačnost” veruju da je ih oni toliko obožavaju da na osnovu “osećanja” prema ženskom dekolteu stvaraju neraskidivu ljubav sa partnerkom.

DA LI STE ZNALE? Flaster za muškarce je novi oblik KONTRACEPCIJE! Zvuči jednostavno, ali...

Istraživanje večite teme “Zašto su muškarci fascinirani ženskim grudima” ukazuje da je razlog jednostavan - hormon oksitocin koji se oslobađa tokom dojenja i koji pomaže da se učvrsti veza između bebe i majke, kasnije stvara evolutivnu vezu sa grudima drugih žena.

NAUČNICI DOKAZALI: Ako poseduješ OVU osobinu možeš da osvojiš SVAKOGA!

grudi
Foto: Profimedia

- Muškarci su sisari muškog roda koji se fasciniraju grudima i u seksualnom kontekstu, a žene su sisari kojima grudi rastu tokom puberteta. Ljudi su jedina vrsta sisara koja tokom predigre i seksa masira, dodiruje grudi - kaže Jang, stručnjak u oblasti neurologije.

OBRATITE PAŽNJU: Zbog ovih stvari su i najbolje veze pucale!

Takođe, i žene su svesne koliko grudi uzbuđuju muškarce. One uživaju u tome, a Roj Levin, sa Univerziteta u Šefildu, 82 odsto dama ima kvalitetniji seks ako im prethodno partner dodiruje bradavice.

PRIVLAČNIJE su bivšima posle RASKIDA? I to je MOGUĆE, evo i zbog čega!

seks
Foto: Profimedia

- Oksitocin zajedno sa dopaminom pomaže da majka jasno oseti svoje dete, da mozak prihvati njegovu sliku, da taj proces dojenja i negovanja bude prijatan za majku. Ova veza je čisto hormonska, ona je najlepša i najtrajnija od svih u životu - navodi Jang objašnjavajući da se slična veza stvara kasnije sa ženama, tokom seksa “lice u lice” i tako nastaje čvrst i neraskidiv muško - ženski odnos.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Радован ЧЕТВРТИ's picture

Радован ЧЕТВРТИ

Шта је са нама, који нисмо дојени а волимо женске груди?

2 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd