fbpx
Skip to main content
Spavanje

Najčešći SNOVI o bivšim MOMCIMA i šta oni zapravo znače

Foto: Profimedia
Nije ništa kao što izgleda.

Snovi su mač sa dve oštice, ponekad zbog lepog sna čitav dan letimo na oblacima, a ponekad… sanjamo bivšeg. Snovi o bivšim momcima nam najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju.

Ove četiri žene su otkrile zašto VARAJU. Razlozi vam se neće dopasti

Seks sa bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks sa bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadiće vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze sa bivšim.

IMA LI VAŠA VEZA BUDUĆNOST: Odgovori na ovih 15 pitanja i znaćeš na čemu ste!

Kad sanjate seks sa bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lepo i novo, sa leptirićima u stomaku.

Dobra vest je da ovaj san zapravo ne znači da vam bivši nedostaje, nego osećaj zaljubljenosti, a osećaj zaljubljenosti se može pronaći i sa nekim drugim.

Snovi
Foto: Profimedia

Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči jako tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju, to je znak da ste napokon krenule dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga prebolele.

Povratite UZAVRELU STRAST: 10 NAJSEKSI filmova svih vremena koje MORATE da pogledate!

Pomirenje sa groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju s groznim bivšim i ostvarivanje sretne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije i da je polako počela da oprašta samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Košmar
Košmar
Foto: Profimedia

Trudnoća sa bivšim

San o trudnoći sa bivšim dečkom je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze sa njim.

Tragedija u Beogradu: Dunav izbacio telo kod Ade Huje, sumnja se da je reč o nestalom MLADIĆU

Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate, zašto je došlo do prekida, ko je kriv i kako se sve možda moglo sprečiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultirati snom o provali u njegov stan.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd