fbpx
Skip to main content
zabava

Ako NEMA ovoga ODMAH produži dalje: Znaci da si u kvalitetnoj i stabilnoj vezi, bez preispitivanja

Foto: Profimedia
Nema potrebe da mučiš sebe pitanjima...

Do sada ste sigurno već postali sigurni šta ne želite u vezama. Ipak, može vam se dogoditi da vođeni lošim iskustvima iz prošlosti ili stavljanjem fokusa na ono što vam smeta, u toj zabuni izgubite osobu koja je zaista vredela. Evo kako ćete na samom početku veze znati, da je on prava osoba za vas.

Kako utiče na vas?

Osoba koja je dobra za vas uticaće na vas pozitivno. Kada ste sa njom vi ćete se smejati, biti mirni i nećete se preispitivati. Bićete puni samopouzdanja i volje da budete što bolja verzija sebe.

DRASTIČNO MENJA VAŠE TELO: Najstarija vežba na svetu popravlja varenje, razlaže i izbacuje masne naslage!

DRASTIČNO MENJA VAŠE TELO: Najstarija vežba na svetu popravlja varenje, razlaže i izbacuje masne naslage!

KO BI SE TOME NADAO: Spavate u čarapama ili bez njih? Evo šta PSIHOLOZI govore o vašem KARAKTERU

KO BI SE TOME NADAO: Spavate u čarapama ili bez njih? Evo šta PSIHOLOZI govore o vašem KARAKTERU

Direktan kontakt.

Ukoliko je on zainteresovan za vas, neće odlagati sastanak, upoznavanje. Muškarac koji je zainteresovan odmah to da do znanja sa jednostavnim i direktim pitanje ili komentarom.

par
par
Foto: Profimedia

Nema igre toplo hladno.

Svi znamo koliko može biti zamorno igranje na početku veze i pitanje, da li je i kada pravo vreme da pozovete, ko je poslednji zvao i tako dalje. Sa pravom osobom, sve teče glatko. On će vas zvati, slati poruke i davati vam do znanja da misli na vas, jer zaista i misli.

Upoznavanje sa porodicom.

Neće vas dugo kriti od svoje porodice i brzo će vas uključiti u porodični krug. Naravno poštovaće vaše granice, ukoliko vi to ne budete želeli i to će ispoštovati. Ipak, vi ćete svakako biti dobrodošli u njegov dom.

Nećete biti usamljeni

Uvek će vam ostaviti vreme koje vam je potrebno za vaše aktivnosti ali nikada neće dozvoliti da sedite sami kod kuće, dok se on zabavlja sa društvom. Dakle, brzo će vas uključiti u svoj krug prijatelja i što je i bitnije, trudiće se da se tamo osećate što bolje.

par
par
Foto: Profimedia

Smajlići i ostali medići

Nenametljivim i sitnim gestovima, daće vam do znanja da misli na vas u toku dana tako što će vam poslati samo smajli ili neku pesmu, detalj koji je obeležio njegov dan. Dakle, imaće potrebu da sa vama podeli događaje, osećanja i slično.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd