fbpx
Skip to main content
Seksi lice

Nova s*ks poza je smišljena - recite vašem muškarcu da želite KINESKU DEVETKU

Foto: Profimedia/ilustracija
Njemu će možda biti malo naporno ali kada vidi koliko vi uživate rado će vam priuštiti bar JEDAN KRUG...

Čak i ako ste jedni od onih parova koji često eksperimentišu u seksu, nije lako stalno smišljati nove poze u kojima ćete oboje dovoljno uživati. 

NAJOPASNIJI MUŠKI POTEZ TOKOM SEK*A! Ako vam partner uradi OVO u krevetu možete da UMRETE!

Nekada možete već poznate i dobro uvežbane poze unaprediti i dobitni potpuno novi osećaj. Jedna od takvih je i popularno nazvana "kineska devetka" koja podrazumeva kombinaciju plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitka penetracija podrazumeva prodiranje penisa samo u jednu trećinu vagine dok duboka naravno označava ubacivanje celog. Izvodi se u pet do šest serija i to na dva načina. 

Kada muškarac kaže da je žena LOŠA U SE*SU evo na šta konkretno misli!

seks
Foto: Profimedia

Prvi način

Muškarac penisom treba da ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a potrebno je bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela vrhunski orgazam.

Za nju ne postoje granice! Suzana Mančić priznala: Volim da eksperimentišem u sek*u!

Drugi način

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku takođe se sastoji od devet plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

seks
Foto: Profimedia

Za ovu tehniku je neophodno da i muškarac i žena budu opušteni i umom i telom. Pojedinačni krug neke serije se može ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboku penetraciju, npr. u slučaju kada žena dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma.

 Važno je da budete spontani i nežni, a seksualni užitak povećaćete sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd