fbpx
Skip to main content
prevara

PREPOZNAJ GA ODMAH: Ova tri tipa muškaraca najčešće VARAJU!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Bilo bi logično reći da muškarci koji počnu da se tuširaju sa telefonom u ruci ili ga okreću naopako garantovano nešto kriju.

Ali ako ne govorimo o dugotrajnoj aferi ili dugotrajnom flertovanju na društvenim režama, onda nije tako lako identifikovati signale promenjenog ponašanja partnera.

AU, KOLIKO JE SMRŠALA - OCRTAVAJU SE I TRBUŠNJACI: Tijana Dapčević gori u mini bikiniju! (FOTO)

AU, KOLIKO JE SMRŠALA - OCRTAVAJU SE I TRBUŠNJACI: Tijana Dapčević gori u mini bikiniju! (FOTO)

"NIKOME NE TREBA JADNICA" Snežana Dakić gađa u centar, progovorila o ženama koje prave NEPOTREBNE ŽRTVE

"NIKOME NE TREBA JADNICA" Snežana Dakić gađa u centar, progovorila o ženama koje prave NEPOTREBNE ŽRTVE

UTIČE NA MOZAK, STVARA REPRODUKTIVNE I SLUŠNE PROBLEME: Ovaj modni trend svi vole, a izuzetno je OPASAN!

UTIČE NA MOZAK, STVARA REPRODUKTIVNE I SLUŠNE PROBLEME: Ovaj modni trend svi vole, a izuzetno je OPASAN!

Veruje se da su same žene u stanju da intuitivno osete da se ovaj klik u postupcima i delima muškarca već dogodio i da se jasno menja. Tada je samo pitanje kako neki uspevaju da stvore skoro paralelne porodice pod nosom službene supruge.

Da li je ovo loša ženska intuicija ili savršena muška maska?

Tip 1. Romantična infantilnost

I dosadno i tužno, i nema ko da posluži čaj. Ali ozbiljno, većina najsmešnijih, ali ništa manje tipičnih izdaja događa se na osnovu banalnog nestajanja emocija i dnevne rutine.

Kada sa romantičnih obala, porodični brod iznenada uđe u zaliv domaćih previranja, gde žena želi da izvrši nove popravke više nego što njen muž želi, oni počinju da traže lake avanture sa strane, bez obaveza. Gubitak interesovanja za naizgled uobičajen uzrok - od izbora tapeta i uslova hipoteke do odlaska u vrtić i odlaska na selo - prvi je simptom.

Istina je samo da postoje muškarci kojima svakodnevna romansa u životu nikada ne smeta. Niti dečiji plač zbog grčeva noću neće slomiti takve ljude, niti stalna želja supruge da izabere novi dekor za stan. A ima i infantilnih koji su uspeli da odrastu, ali su zaboravili da odrastu. I što se češće takvi „mladići“ trzaju i naprežu od dnevne rutine, njihova želja da to izbegnu može postati jača.

prevara
prevara
Foto: Profimedia

Tip 2. Vuk i vučji čopor

Po tome kako se muškarac ponaša tokom svađe sa ženom, može se suditi i šta se od njega očekuje u bliskoj budućnosti.

Normalan, zdrav sukob je onaj tokom kojeg razlika interesa ne ide dalje od stana. To jest, ako je neko zalupio vrata emocijama i otišao, onda je ovo maksimum da se prošetate sa psom u dvorištu i ohladite se.

Pa, ili iznesite smeće kao izgovor da budete sami. Ako se svađe završe činjenicom da mora otići na večeru sa prijateljima, onda možemo govoriti o sklonosti određenog muškarca da otvoreno zanemaruje osećanja svoje voljene žene. Naravno, takvi izlasci uopšte ne ukazuju na spremnost partnera da vara.

Ali biti u nedovršenom sukobu sa ženom često, nažalost, dovodi do promene raspoloženja u muškom društvu, posebno ako postoje i slobodni i aktivni prijatelji koji pozivaju devojke za zajednički sto.

Tip 3. Ljubazan čovek

Još jedna ne baš prijatna navika mušakrca je održavanje veštačkog prijateljstva sa mladim damama i drugaricama koje su, recimo, postojale i pre nego što je čovek imao porodicu.

Takvi prijatelji koji su ga videli u bilo kom stanju, i kunu se da ga poznaju mnogo puta bolje od svoje, mislite, petominutne žene.

Jednostavno rečeno, dok su svi prijatelji sa porodicom sa normalnim prijateljima, sa takvim prijateljima su sami i često iznose svađe. Najčešće takvo „prijateljstvo“ imaju mladi i neiskusni, ali neugodnost se javlja i kod ozbiljnijih i mudrijih predstavnika muške zajednice, kada se odjednom otkrije njihova prva ljubav iz detinjstva.

Ako je spreman da razgovara o manama svoje žene sa gospođom „trećom stranom“, dobro se neće završiti!

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd