fbpx
Skip to main content
ljubavni par

SUPTILNI TRIKOVI LJUBLJENJA: Evo kako ćeš učiniti da STALNO želi da uživa u tvojim usnama!

Foto: Profimedia
Sigurno će upaliti...

Iako deluje kao nešto što bi trebalo prirodni svi da znamo, ljubljenje je veština koja zahteva znanje i male suptilne trikove. Jer sve počinje poljupcem. Kada je reč o osećanjima koja želite da prenesete voljenoj osobi, uvek ćete joj više “reći” jednim poljupcem nego stotinama reči. Poljupci su ti koji povezuju ljude i čine privlačnost među njima jačom.

I mada se stilovi i preference osoba kada je ljubljenje u pitanju razlikuju, postoji nekoliko univerzalnih saveta koji vašu tehniku ljubljenja mogu učiniti savršenom. Ako želite da ga impresionirate samo jednim poljupcem obratite pažnju na redove koji slede.

AU, KOLIKO JE SMRŠALA - OCRTAVAJU SE I TRBUŠNJACI: Tijana Dapčević gori u mini bikiniju! (FOTO)

AU, KOLIKO JE SMRŠALA - OCRTAVAJU SE I TRBUŠNJACI: Tijana Dapčević gori u mini bikiniju! (FOTO)

"NIKOME NE TREBA JADNICA" Snežana Dakić gađa u centar, progovorila o ženama koje prave NEPOTREBNE ŽRTVE

"NIKOME NE TREBA JADNICA" Snežana Dakić gađa u centar, progovorila o ženama koje prave NEPOTREBNE ŽRTVE

UTIČE NA MOZAK, STVARA REPRODUKTIVNE I SLUŠNE PROBLEME: Ovaj modni trend svi vole, a izuzetno je OPASAN!

UTIČE NA MOZAK, STVARA REPRODUKTIVNE I SLUŠNE PROBLEME: Ovaj modni trend svi vole, a izuzetno je OPASAN!

UVERITE SE DA STE (ADEKVATNO) PRIPREMLJENI

Postoje različite vrste poljubaca – spontani ali i oni koje očekujete da će se dogoditi. Ako planirate sesiju ljubljenja sa voljenom soobom morate za nju biti spremni. Pobrinite se da lepo mirišete od glave do pete. Ljubljenje uključuje ukus, dodir ali i miris, a lep miris tela je onaj koji će pojačati doživljaj. Najbolje je korišćenje prirodnih ulja poput kokosovog koje ostavlja kožu glatkom i nežnom. Obavezno učinite svoj dah osvežavajućim, jer od toga mnogo zavisi lepota poljupca. Ne zaboravite na usne koje treba da su sočne i meke, pri čemu će vam koristiti balzam na bazi pčelinjeg voska. I veliko NE za previše šminke, koja ljubljenje može da učini poprilično – razmazanim iskustvom.

DAJTE SVOM VOLJENOM SUPTILAN ILI DIREKTAN NAGOVEŠTAJ

Kako da poljubite osobu koja vam se dopada ili još bolje, kako da navedete njega da vas poljubi? Pa, postoje dva načina – indirektan ili direktan način izvlačenja poljupca. Ako odaberete indirektan način to bi značilo da tokom razgovora sa njim više obraćate pažnju na njegove usne nego na oči. Budite svakako suptilni pri tom. Možete pogledati njegove usne i lagano gricnuti svoju donju usnu, osmehujući se pri tom. S druge strane direktan način bi bio onaj kada mu otvoreno kažete “baš mi je bilo lepo danas sa tobom, i sve o čemu sad razmišljam je da te poljubim”.

Poljubac
Poljubac
Foto: Profimedia

ISKORISTITE MOĆ KONTAKTA OČIJU

Kada je u pitanju ljubljenje mnogo toga zavisi od uspostavljenog kontakta očima. Pre nego što usledi poljubac uspostavite dug kontakt očima, zatvorite oči u isto vreme i sačekate da se magija dogodi. Strast među vama će postati toliko intenzivna da jednom kada počnete nećete moći da prestanete da se ljubite. U pauzama između ljubljenja ne zaboravite da ponovo upotrebite moć kontakta očima, kako ne biste izgubili svoju nit.

ZAPOČNITE LAGANO I NEŽNO

Izbegnite da napravite najveću grešku prilikom ljubljenja, požurujući stvari. Polako, jer zaista nema potrebe da bilo gde žurite. Jedan lagani poljubac pun strasti je deset puta snažniji od naglog i brzog, zato budite maksimalno nežni i usporeni. Nastojte da mu stavite do znanja svojim potezima da uživate u svakoj sekundi. I najvažnije ne razmišljajte previše. Pustite da se stvari odigravaju same od sebe.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd