Skip to main content
Tinder

Bizarni zahtevi ovog muškarca na Tinderu RAZBESNELI ŽENE, a osveta je bila slatka, SVI su VIDELI ovaj BLAM!

Foto: Profimedia
Katastrofa!

Sve više ljudi počelo je koristiti aplikacije za upoznavanje,  a jedna od najpoznatijih je Tinder koji omogućava korisnicima da kreiraju profile, a u opis istih napišu par informacija, preko kojih će se moći povezati s drugim ljudima. Međutim, ne koriste svi opis profila u iste svrhe - neki su počeli upisivati uslove i karakteristike koje mora posedovati druga strana da bi uopšte sa njom stupili u kontakt.

čovek
Foto: Profimedia

Jedan muškarac tako je postao predmet ismejavanja na društvenim mrežama zbog bizarnog opisa "savršene devojke". Umesto da je napisao zanimljive činjenice o sebi, on je napisao kako potencijalna partnerka mora izgledati i koje karakteristike mora posedovati.  Njegov profil podeljen je na TikToku gde je brzo postao viralan. Mnogi su zaključili da njegova lista karakteristika isključuje većinu populacije te da će on verojatno duže vrieme biti sam.

Jedan od zahtevaa je da žena ne sme biti samohrana majka, niti imati više od 60 kilograma. Takođe mora biti heteroseksualna, imati neograničen internet na telefonu, biti bez financijskih dugova i posedovati svoju kuću. Uz to, ne sme koristit nikakva esencijalna ulja ili proizvode koji sadrže kafu kavu. Ovaj video na TikToku prikupio je milion pregleda, a mnogi su ostali šokirani njegovim bizarnim zahtevima.

krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest

- On želi biljku. Neka ode u prodavnicu i kupi kaktus, ne treba mu ništa više. Zašto je uopšte na Tinderu ako je toliko izbirljiv - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd