fbpx
Skip to main content
prevara

Moderne metode uz koje ćeš lako OTKRITI DA LI TE DEČKO VARA

Foto: Profimedia
Najednostavniji saveti za razotkrivanje prevare u današnje vreme.

Većina ljudi intuitivno, onako duboko u stomaku, ponekad oseti da ih partner vara, no razgovor o tome ne možemo započeti bez dokaza. I šta radimo prvo? Posegnemo za partnerovim telefonom, zar ne?

Zvezda TikToka Margo Kodi, kaže kako postoje jednostavni načini za to da pronađete aplikacije za upoznavanje koje vaš partner koristi i profil kojim se pritom koristi.

Proverite aplikacije 

- Napravićete lažni profil za upoznavanje na platformi koju odaberete. U postavkama aplikacije postavite stvari tako da vam poruke mogu slati samo partneri koji su udaljeni oko 1,5 kilometar oko vas, tako da vam ne uleću oni koji vas ne zanimaju. Takođe, prilagodite raspon godina koji odgovara vašem dečku, kako biste lakše videli ima li aktivan profil - pojašnjava. 

Dopisivanje
dopisivanje
Foto: Profimedia

 

 Sad ste spremni za upoznavanje. Povucite se negde u stranu i pretražite dostupne profile prema ograničenju koje ste postavili i - tu je! Ok, ovo bi mogao biti i stari profil, iz vremena pre nego što je upoznao vas, naravno. 

- No, imajte na umu: Ako je nedavno bio aktivan u toj aplikaciji, njegov bi se profil trebao pojaviti u roku od nekoliko sekundi, ili će vam biti vidljiv u roku do dve minute. Štaviše, na Tinderu se pokazalo da algoritam "daje prednost partnerima koji se podudaraju sa zahtevima koje ste postavili i onima koji su trenutno aktivni", kaže ona.

Brzo i jednostavno: Ovo su najbolje ideje za ZDRAV I UKUSAN DORUČAK! (RECEPTI)

Brzo i jednostavno: Ovo su najbolje ideje za ZDRAV I UKUSAN DORUČAK! (RECEPTI)

Evo šta će se desiti ako SVAKOG DANA JEDEŠ BELI LUK - Broj 1 će te iznenaditi

Evo šta će se desiti ako SVAKOG DANA JEDEŠ BELI LUK - Broj 1 će te iznenaditi

Anđelina PROGOVORILA O POMIRENJU sa Bredom: "Radim na ozdravljenju naše porodice"

Anđelina PROGOVORILA O POMIRENJU sa Bredom: "Radim na ozdravljenju naše porodice"

Proverite traku emotikona

- Dakle, čak i ako se čini da je reč o starom profilu, ne nasedajte. Proverite šta je nedavno objavio. Ako vam je neugodno to čitati, proverite emotikone koje je zadnje ostavio. 

- Lično sam tu taktiku ranije koristila kao prvi korak da potvrdim ili pobijem bilo koju od svojih sumnji oko partnera, pre nego provedem opsežniju istragu. Jednostavno: Uzmite njegov telefon i otvorite traku za pretraživanje emotikona, gde će vam se pojaviti oni zadnji korišćteni. Ako vidite neke sugestivne emotikone, poput crvene zastavice, vatre, breskve, patlidžana - dajte, jasno je što to znači - ili zaljubljeni pogled, a sigurni ste da ih nedavno nije slao vama, to znači da ih šalje nekom drugome, pojašnjava.

Stvorite lažne stranice

Zamislite scenu: Vaš je partner upravo zapratio devojku na Instagramu koju ne prepoznajete i njen je profil privatan. Očito neće biti ništa od zahteva da i vama dopusti da je pratite, ali možete pratiti njene tragove tako da ona - prati vas. 

prevara
prevara
Foto: Profimedia

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd