fbpx
Skip to main content
muškarac viče na ženu

ZBOG OVOGA VAŠE VEZE PUCAJU! Ukoliko ste mislili da su problem NOVAC i PREVARA...? NISTE U PRAVU!

Foto: Profimedia/ilustracija
Komunikacija ključni problem.

U današnje vreme sve je teže da se održe zdrave i normalne veze. Ukoliko ste mislili da su glavni razlozi prevara, nedostatak novca, zašto veze pucaju, grdno ste se prevarili.

Mislite da je zajednički život pre braka dobra ideja? Nakon ovog istraživanja se možda predomislite!

ljubavni par
ljubavni par
Foto: Profimedia

SETITE SE OVOGA DOK NIJE KASNO: Ovo su stvari koje ZABORAVITE, a zbog toga vam VEZE propadaju!

Mnoga istraživanja pokazala su kako upravo novac i prevara najviše utiču na pucanje brojnih veza, međutim, takvi statistički podaci ne mogu da pokažu celu priču. 

Vreme je da je napokon saznate istinu, a dobra vest je to što na ove probleme i te kako možete da utičete. 

1. Loša komunikacija 

Kada u toku rasprave sa vašim partnerom ne slušate jedno drugo, već se isključivo međusobno optužujete, tada budite sigurni da probleme nećete rešiti do kraja. Mislite da partner može da vam čita misli i da u svađi neko mora da izađe kao pobednik. Prestanite sa ovim lošim navikama i pronađite kompomis, jer ćete samo tako uspeti da sačuvate vezu. 

2. Loša zabava 

Ako mislite da se pod "zajedničko vreme" računa kada oboje ležite u krevetu i svako se zabavlja na svom laptopu, tabletu ili pametnom telefonu, to se zaista ne računa. Setite se zabavnih stvari koje ste ranije zajedno radili i ponovo ih proživite. 

Moja žena ODBIJA DA IMA SEKS sa mnom i slutim da je razlog krajnje UŽASAN. Ima 28 godina i PRELEPA je, ovo je neizdrživo

Ljubavni par
Ljubavni par

3. Manjak vremena 

Parovi moraju da pronađu vremena za sebe, iako je to ponekad teško od brojnih obaveza koje imamo tokom dana. Večerajte zajedno, ako već ne stižete da ručate zbog posla, vežbajte zajedno, prošetajte, izađite s prijateljima... Ukoliko želite da opstanete zajedno, morate da imate neke vaše male rituale koje obavljate zajedno. 

4. Nerealna očekivanja 

VI STE KRIVI: Greške koje pravite na POČETKU veze, a EVO šta zapravo treba da uradite!

svađa
svađa
Foto: Profimedia

Šest saveta ako želite da ostanete u drugom stanju: Prvi je i NAJVAŽNIJI!

Često se ženama zamera da imaju visoke standarde kada su muškarci u pitanju. Jedno je sigurno, svi moramo da shvatimo da niko nije savršen. Partner može zbog vas da se promeni, ali ne u potpunosti i to od njega ne možete da tražite. Moramo da naučimo da partnera prihvatimo sa svim vrlinama i manama, a treba da budemo svesni toga da i sami imamo mane koje će druga strana isto tako tolerisati.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
17 Beograd