fbpx
Skip to main content
Dumm

POTPUNO BEZBEDNO: Evo kako najlakše da zaštite i vas i vaše mališane od komaraca

Foto: Shutterstock
Nema ništa iritantnije od zujanja komaraca tik pored vašeg uzglavlja baš kada ste utonuli u prvi san. Zapravo ima, ako toj istoj situaciji dodate i nekoliko ujeda, čiji svrab može izludeti i najizdržljivije.

Efikasno sredstvo protiv komaraca je izuzetno važno, jer pored toga što su iritantni, komarci mogu biti i izuzetno opasni. Ovih dana se ponovo piše o virusu Zapadnog Nila. Međutim, iako ste u iskušenju da se okružite i okupate u sredstvima protiv komaraca, treba da znate da postoje i ona koja su bazirana na ne tako korisnim hemikalijama. A to nikako ne želite, posebno ako ih koristite da zaštitite decu mlađu od 12 godina.

Pre nego što posegnete za uobičajenim sredstvima za zaštitu od insekata, mislite na sebe i svoju porodicu. Zaštite se. Da li ste znali da postoji mnogo prirodnih alternativa koje zaista deluju, a neće Vas dovesti u situaciju da udišete bilo koje štetne hemikalije!

Kako bi vas inspirisali da se ovog leta bezbedno odbranite od napasti, podelićemo sa Vama informacije o prirodnim sredstvima koja odbijaju komarce i ulaze u sastav naših omiljenih Dumm proizvoda. 

Dumm
Foto: Promo

DUMM JUNIORI

Naši Dumm junior puni su bezbednih, aktivnih sastojaka. Jedinstvene kombinacija eteričnih ulja deluju kao prirodna odbrana, štiteći vaše mališane od komaraca i drugih insekata. 

DUMM junior u svom sastavu sadrži kombinaciju četiri etarska ulja – citronele, eukaliptusa, lavande i bosiljka, a za one osetljivije mame biraju Dumm junior sa pantenolom. Pažljivo formulisana mešavina eteričnih ulja koja stvara lagani film na koži i tako štiti od komaraca, a uz to dodatno zahvaljujući pantenolu i nevenovom i orahovom ulju neguje i štiti osetlivu kožu vaših i naših juniora. 

DUMM ZA ODRASLE

Naravno mislili smo i na odrasle. Dumm sprej protiv komaraca predstavlja jedinstvenu mešavinu eteričnih ulja citronele, terpentina, eukaliptusa, lavande i bosiljka koja nam efikasno pomaže da se zaštitimo od komaraca. Ova prirodna kombinacija je upakovana u sprej prijatnog mirisa, koji se nanosi na kožu stvarajući lagani film koji vas na potpuno bezbedan nаčin štiti od komaraca.

I štiti i neguje - Ako imate osetljivu kožu ili ste alergični, verovatno vam smetaju tradicionalna sredstva protiv insekata, koja neretko mogu iritirati vašu kožu, izazvati svrab, osip ili pogoršati alergije. Za Vas smo specijalno kreirali Dumm sa pantenolom, posebno formulisan prirodni repelent, koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja i pantenola. Dumm pantenol odbija komarce istovremeno štiteći i negujući vašu kožu.

Avgust i septembar su meseci u kojima počinjemo da vidimo, i što je još iritantnije čujemo previše ovih napasnika koji žele našu krv. Zaštite na vreme sebe i svoje najmilije. Prirodnu, bezbednu i efikasnu Dumm podršku možete pronaći u svim apotekama širom Srbije. 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd