Skip to main content
Biljana Obradović

ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE Radila je i u tajnosti, bolovala, OPERISALA JE RAK, I EVO JE DANAS, BLISTA

Foto: Instagram printscreen/biljanacity
Težak period je iza nje.

Biljana Obradović je pre dve godine prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se sa rakom pankreasa. Sve se odvijalo pod velom tajne jer nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje.

Biljana je oduvek vodila zdrav život i nikada nije imala zdravstvenih problema, te niko nije ni mogao da pretpostavi šta se dešava, pa ni sama voditeljka. Kada je na rutinskom pregledu saznala da ima tumor pankreasa obuzeli su je šok i neverica. Hitno je morala na operaciju.

- Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava. Do poslednjeg momenta snimala je emisiju "Biljana za vas" i obavljala aktivnosti u Partizanu. Crv sumnje pojavio se kad je na klupskoj televizijskoj stanici novinar Željko Pantić pružio podršku sa željom da izdrži najvažniju bitku.

Sve je podnela herojski, niko nije ni osetio da je nekoliko nedelja pre operacije u sebi proživljavala pravu buru - otkrio je tada za "Hello" Biljanin blizak prijatelj.

Prijatelj je tada dodao da se ova drama odigrala početkom 2018. godine, kada je Obradovićevoj u Kliničkom centru uklonjen tumor od pola kilograma. Na svu sreću, operacija je obavljena na vreme, a rezultati magnetne rezonance pokazali su da je tumor bio benigni.

Biljana je danas jača i hrabrija žena nakon što je prošla kroz loš životni period. I dalje se bavi voditeljskom karijerom, a usput je i potparolka fudbalskog kluba Partizan.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd