Utorak 19. mar 2024.
Deichmann

Budi u trendu i u sportskim kombinacijama

Foto: Deichmann
Ono što je neizostavno da imamo na svakom treningu, tokom trčanja ili sportske šetnje su udobne patike.

Prethodnih godinu dana je ostavilo veliki trag na našim životima. Počeli smo mnogo više da razmišljamo o zdravlju i generalno o zdravijem načinu života. Kako često kažemo  “u zdravom telu zdrav duh,” fizička aktivnost i bavljenje sportom su veoma značajni za ostanak u dobroj formi, kako u pogledu fizičkog izgleda, tako i zdravlja. Neko može da trčati i po 10km svakodnevno, dok će drugi brzim hodom ili šetnjom u prirodi zadovoljiti dnevnu dozu sportski aktivnosti, ali u svakom slučaju biti aktivan donosi sa sobom i lepo raspoloženje.

Deichmann
Foto: Deichmann

Ono što je neizostavno da imamo na svakom treningu, tokom trčanja ili sportske šetnje su udobne patike. Pored komfora, idealno je i kada izgledaju trendy, jer kada se lepo spremimo za trening, bolje se i osećamo, što utiče i na našu motivaciju. Bele, šarene, jarkih boja, metalik dezeni, sve je IN to ove sezone. 

Sa patikama bele boje definitivno ne možete da pogrešite. Bilo da ih nosite sa farmerkama dok uživate u šetanju šumskim predelima ili idete na jutarnje džogiranje, sa njima ćete svakako biti spremne za sve najomiljene aktivnosti ovog proleća. Bele patike jesu model koji morate imati ovog proleća ako želite da osvojite svojim jednostavnim, ali efektim kombinacijama. Bela boja je neutralna tako da se odlično  uklapa sa svim ostalim bojama, pa ćete tako ove patike moći vrlo lako da uklopite sa svakim outfitom i da ih nosite u gotovo svim prilikama.

Deichmann
Foto: Deichmann

Za ljubitelje boja i svih onih koji vole da njihove patike privuku pažnju, Deichmann je u svojoj novoj kolekciji ponudio lagane patike upečatljivih boja, od jarkih, preko pastelnih, sve do decentno neutralnih. Možete ih uvek nositi, ali će vam njihova udobnost biti posebno primamljiva dok osvajate nove kilometre trčeći ili vozeći bicikl u njima. 

Atraktivno i sportski, zdrav život i moda, neka ovaj spoj bude nešto čemu težite ove sezone uz nove Deichmann modele patika! Možete ih pronaći u najbližoj Deichmann prodavnici ili pogledati putem sajta www.deichmann.com.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd